Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 листопада 2023 PRO

Тетяна

Психолог, психотерапевт, тренер, лектор, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший науковий співробітник

з 05.1996 по нині (27 років 11 місяців)
НДІ психології ім.Г.С.Костюка, Kyiv (наукова та практична психологія)

дослідження проблем психології, розробка наукових тем, організація експериментів, написання наукових праць

Освіта

КНУ імені Тараса Шевченка

Психологічний, практичний психолог, Київ
Вища, з 1994 по 1995 (1 рік)

друга вища освіта

Додаткова освіта та сертифікати

Інституту Кататимно-імагітивної психотерапії (Німеччина), Міжнародної Ради «Self-Esteem» (від України), Дунайського Міжнародног

2010, 2012, 2018, 2,5 роки

Знання і навички

Користувач ПК Диагностика, консультирование, работа с группами, психотерапия Психолог з достатнім досвідом роботи, в консультуванні вже більш

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Рябовол Тетяна Анатоліївна – гештальт-орієнтований психолог/психотерапевт
Тематика проблем: міжособистісні конфлікти, кризові стани, психосоматика, депресії, панічні атаки, тривожні розлади, пошук ресурсів та самореалізації. Працюю з дорослими та дітьми.
Вища психологічна та педагогічна освіта, досвід практичної та наукової роботи більше 20 років. На початку психологічної кар’єри працювала в Київській міській психоневрологічній лікарні №1. З 1996р. і по даний час – старший науковий співробітник НДІ психології ім. Г. С. Костюка АПН України. Маю більше 50 публікацій в наукових, науково-популярних виданнях, досвід доповідей та майстер-класів на всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях і.т.п.
Маю досвід роботи в консультуванні, немедичній психотерапії (приватна практика) та психологічному супроводі. Володію навичками індивідуального, групового, сімейного консультування. В роботі дотримуюсь недирективних напрямків терапії та клієнт-центрованого підходу. Найчастіше користуюся техніками гештальт-терапії, КПТ, трансперсональної терапії, арт-терапії, позитивної психотерпії, метафоричними картами та окремими методами НЛП, коуч-методиками, різноманітними варіантами «роботи з полем», використовую й авторські терапевтичні методики, які мають наукове обґрунтування. Володію різноманітними методами психологічної діагностики та маю в арсеналі власні методики.
Як науковець, практичний психолог гімназії, ІРЦ та методист-психолог РМК, розробляла та проводила психологічні семінари, тренінги, лекції, корекційні програми. Вдосконалюючи професійні уміння, постійно навчаюсь новому, поліпшую знання іноземних мов. Мої професійні якості: аналітичне мислення, відповідальність та творчий підхід до роботи, старанність, активність, уміння працювати в команді.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: