Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 грудня 2021

Олена

Викладач фізики, математики, економіки, охорони праці

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Цогла Олена Орестівна
29.11.1968
Адреса: дом.: 79044 Львів вул. Єфремова 80 кв.1
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефони: дом.т.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») моб.т.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Кваліфікація: економіст, викладач економіки; педагог, вчитель фізики та математики.
Науковий ступінь: кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами. Тема дисертації – Обґрунтування та економічне оцінювання диверсифікації діяльності машинобудівних підприємств.
Досвід роботи:
2013 р.-2015 р. старший викладач кафедри охорона праці, НУ «Львівська політехніка» м. Львів.
2004 р. – 2013р. асистент, старший викладач кафедри обліку та аналізу, НУ «Львівська політехніка» м. Львів.
2002 р. - 2005 р. вчитель фізики СЗШ №17 м. Львів.
1992 р. - 2002 р. вчитель фізики та математики СЗШ №1 м. Сколе Львівської обл.
1991 р. - 1992 р. вчитель математики ОШ с. Ялинкувате Сколівського р-н. Львівської обл.
Освіта:
2002 р. - 2004 р. НУ «Львівська політехніка» Інститут економіки і менеджменту, спеціальність «Бухгалтерський облік та аналіз», кваліфікація: економіст.
1986 р. – 1991 р. Дрогобицький державний педагогічний університет ім. І.Я. Франка, спеціальність «Фізика і математика», кваліфікація: вчитель фізики та математики.
Професійні навички та знання:
2004 р. – 2013 р. - проводила лекційні та практичні заняття з дисциплін: «Основи охорони праці в галузі», «Основи охорони праці», «Охорона праці », „Економіка і управління підприємствами“, „Підприємництво та менеджмент”, „Економіка і організація виробництва”, «Економіка програмної інженерії», „Менеджмент”, „Економічний аналіз”, „Теорія економічного аналізу“. Керувала кваліфікаційними бакалаврськими та дипломними роботами студентів денної, заочної та дистанційної форм навчання. Була членом ДЕК.
2015 р. - проходила стажування на кафедрі безпеки життєдіяльності Національного лісотехнічного університету України
2012 р. - 2013 р.- курси підвищення рівня психолого-педагогічної підготовки (Семінар педагогічних знань НУ «Львівська політехніка»).
2012 р. - проходила стажування на ТзОВ «КУБ» м. Львів.
2009 р. - проходила стажування на ВАТ „Концерн -Електрон“ м. Львів.
2009 р. - курси підвищення педагогічної майстерності НУ «Львівська політехніка».
Навчально-методична робота: опубліковано:
1) 17 праць навчально-методичного характеру.
2) Навчально-методичний комплекс у ВНС НУ «Львівська політехніка» з 4 предметів: „Економіка і управління підприємствами“, „Підприємництво та менеджмент”, «Охорона праці в галузі»«Основи охорони»
3) Конспект лекцій з дисципліни „Підприємництво та менеджмент” для студентів спеціальності „Комп’ютерні науки”, ІКНІ. – Львів: Видавництво НУ „Львівська політехніка”, 2011. – 141 с.
4) Навчальний посібник за ред. Р.Л.Хомяка «Облік і звітність суб’єктів малого підприємництва». - 3-тє вид., доп. і перероб.-Львів: «Магнолія 2006», 2012.-254с.
5) Монографія: Алгоритм реалізації диверсифікації діяльності підприємства // Сучасні проблеми розвитку національної економіки і шляхи їх розв’язання: Колективна наукова монографія / За наук. ред. д.е.н., проф. М.М. Єрмошенка.- К.: Національна академія управління, 2008. – 452с. –С.147-151.
6) Монографія: Обгрунтування та економічне оцінювання диверсифікації діяльності підприємств // Скворцов І.Б., Цогла О.О. Монографія.- Львів: Видавництво Ліга-Прес, 2012.-230 с.
7) Монографія: Аналіз ефективності маркетингових стратегій у системі вартісно-орієнтованого управління // Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства: Колективна монографія / за редакцією проф. А. Загороднього та проф. Г. Ронека. – Львів: Вид-во НУ “Львівська політехніка”, 2013. – 278с. -С.249-264.
Науково-дослідна робота:
Опубліковано 50 наукових праць, зокрема, в журналах, які зареєстровані в міжнародному каталозі SciVerse Scopus.
2006р. - 2015р.- участь в 28 міжнародних конференціях.
Професійний досвід:
Навички ведення ділової документації, бухгалтерського, податкового обліку та складання звітності, аналізу економічного та фінансового стану підприємства.
Педагогічний досвід роботи з учнівськими та студентськими колективами, батьками. Підготовка студентів до участі на наукових конференціях. Виконання обов’язків наставника академічної групи. Організування проходження переддипломної практики студентів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: