Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 квітня 2024

Андрій

Керуючий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Досвід роботи

01.21 –
Ресторан швидкого обслуговування “Pasta Mia”
(ресторан мережі ресторанів на АЗС «ОККО») c.Горбаків,
Рівненський р-н, Рівненська обл.
Директор ресторану

02.19 р. – 04.20
ГРК «Bliss»
м.Рівне
Керуючий комплексом

02.17р. – 02.19р.
Кафе «Волинська Криївка», кафе «Плеже», кафе «Жарпіца»

м.Рівне
Керуючий мережі кафе


06.13р. – 01.17р
ПП «Світахо» (Кафе «Cafe pause», Кафе-пекарня «Пекарня#1»)
м.Рівне
Керуючий кафе

02.09 - 08.13
Готельно-ресторанний комплекс «Вербіж» c.В.Вербіж
Коломийський район р-н, Івано-Франківська обл.
Керуючий комплексом

09.07 – 01.09
Цілодобовий ресторан швидкого обслуговування “A la minute”
(ресторан мережі ресторанів на АЗС «ОККО») c.Б.Криниця,
Рівненський р-н, Рівненська обл.
Директор ресторану

•Відкриття закладу громадського харчування з "0"
•Отримання всієї дозвольної документації для роботи підприємства
•Взаємодія з контролюючими органами
•Аналіз конкурентоздатності, планування і дотримання бюджету
•Контроль фінансової дисципліни, касової дисципліни
•Забезпечення виконання основних фінансових показників роботи
•Визначення потреби в персоналі, його пошук та набір
•Впровадження і підтримання високих стандартів сервісу
•Створення робочої та доброзичливої атмосфери всередині колективу
•Контроль за дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни
•Ухвалення рішень стосовно просування по службі, пониження в посаді, накладення адміністративних стягнень, а також звільнення працівників
•Складання графіка і облік робочого часу
•Управління колективом понад 50 чоловік.
•Розробка і періодичне оновлення основного меню
•Розробка спеціальних та сезонних меню
•Контроль і аналіз рентабільності підприємства
•Організація і проведення банкетів, музичних та спортивних івентів
•Забезпечення відкриття та закриття робочого дня закладу
•Здійснення контролю за збереженням матеріальних цінностей.
•Супровід перевірок з боку державних органів
•Проведення рекламних компаній закладу, включаючи SMM, зовнішню та інші види реклами
•Створення доброзичливої атмосфери для гостей, всебічне сприяння залученню нових гостей і збільшення продажів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: