Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024

Петр

Юрисконсульт, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Internet Explorer MS Outlook Опыт роботы с 1992 года и по сегодня Постійно проводжу такі діїї

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

ПЕТРО ІВАНОВИЧ, 1965р. народження.

Проживаю в місті Києві

Освіта: вища, у 1992 році закінчив юридичний факультет (стаціонар) Одеського державного університету ім. І.І. Мечникова.

Робота по спеціальності:
1992-1997р.р. = юрист фінансового-розрахункового центру "ФРЦ". Центр займався збором приватизаційних майнових сертифікатів в населення України (Приватизаційний майновий сертифікат – це особливий вид державного цінного паперу, який засвідчує право власника на безоплатне одержання у процесі приватизації частки майна державних підприємств). Взамін центр видавав именні акції. Зібрані сертифікати центр вкладав в діючі підприємства України.
1997-2000р.р. = юрист ЗАТ "Одеський лікеро - горілчаний завод", м. Одеса. Завод виготовляв та реалізував лікеро-горілчану продукцію по Україні.
2000р. помічник арбітражних керуючих (було 10) по Вінницькій, Львівській, Житомирскій, Хмельницькій областях з юридичних питань. В обо’язки входило: складання ре’єстру кредиторів, передача соцкультпобуту на баланс місцевих рад (гуртожитки, дитячих садочків, клубів, їдалень та інше.), безпосередня участь в судових засіданнях.
2001-2002р.р. начальник юридичного відділу на Вінницькому державному підприємству "Виробниче об’єднання "Хімпром". Підпри’ємство виробляло та реалізувало добрива та хімікати для сільського хозподарства а також випуском прального порошка «Лотос».
2002-2006р.р. директор юридичної фірми "Юрінформ" м. Вінниця. Фірма займалася юридичним обслуговуванням та супровожденням підприємств, фірм, організацій, представлення юридичних та фізичних осіб в різних судових інстанціях України.
В серпні 2006р. призначений Міністерством палива та энергетики України, голова комісїї з питань зупинення діятельності ДП "Кременчуцьке управління магістральних нафтопродуктопроводів" мг. Кременчук, Полтавскої області (виконавчий директор данного підприємства на протязі 8-ми місяців).
В подальшому юрист на різностороніх підприємствах, організаціях, товариствах м. Києва, а саме: 1) Тендерна Палата України (ТПУ) – держзакупки, тендера, тендерна документація, окарження в судах проведення тендерів; 2) ТОВ «Рибінторг» - підприємство займалось реалізацією свіжомороженою рибою по Україні; 3) ТОВ «Ефективні інформаційні системи» - электрона звітність платниками подаків до ДПІ та обов’язковими державними цільовими фондами України; 4) ТОВ «Євро-Знак» - виготовлення та встановлення дорожніх знаків та реклами.

Професійні якості :
Повне правове супроводження господарської діятельності підприємств, організацій, розробка та правова експертиза договорів, захист інтересів юридичних та фізичних осіб в господарських, цивільних, адміністративних судах України. Претензійно - позовна робота, визнання недійсними податкових рішень ДПІ, оскарження дій та рішень державних органів, правове супроводження процедури банкрутства. Работа з засновницькими документами та їх розробка.
Консультації по чинному законодавству України як юридичних так і фізичних осіб. Безпосередня участь в парламентських, президентських та місцевих виборах.
ПК - впевнений користувач - (Word, Excel, Internet Explorer, Outlook, Ліга). Українською, російською – володію вільно.

Ділові якасті:
- вміння аналізувати нормативно-правові акти та їх примінення на практиці,
- здатний до формулювання та аргументованному доказу своєї точки зору в спірних питаннях;
- коммунікабельний, вмію вести переговори, спілкуватися з людьми і домовлятися,
- здатний брати на себя відповідвльність,
- зацікавлений в професійному развитку,
- відповідальний, пунктуальний, порядний,
- уважний, організований, висока продуктивність.

Загальний трудовий стаж роботи по спеціальності юриста, начальника юридичного віддулу, директора юридичних фірм, директора підприємств – більше 23-ох років.

ХОЧУ – ВМІЮ – І БАЖАЮ ПРАЦЮВАТИ!

ТРЕТЯ ГРУПА ІНВАЛІДНОСТІ - РОБОЧА

Зарабітня плата – 4000грн. - чи за домовленістю.

Контактний телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Електрона адреса = [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Юрист
Київ

Юрист, адвокат
30000 грн, Київ

Юрист
40000 грн, Київ

Юрист
Київ

Помічник юриста
Київ

Юрисконсульт
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: