Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 червня 2020 PRO

Анатолій

Шеф-повар, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор,зав виробництвом кулінарії

з 09.2019 по 01.2020 (4 місяці)
магазин Market Dino, (супермаркет), м. Згожелец ( Польща) (Роздрібна торгівля)

Організація і координація роботи магазину та всіх цехів виробництва( кулінарія , пекарня , м'ясо-рибний )
Управління персоналом (підбір, адаптація, оцінка, розвиток персоналу)
Контроль за дотриманням стандартів обслуговування
Контроль за дотриманням трудової дисципліни, складання робочих графіків, облік робочого часу
Робота з товаром: мерчендайзинг, облік/проведення інвентаризації, організація і контроль замовлення, прийому, викладки
Дотримання стану магазину відповідно до корпоративних вимог
Вирішення спірних питань з покупцями

Технолог

з 06.2019 по 08.2019 (2 місяці)
супермаркет SPAR, Львів (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль роботи цехів ( кулінарія,м'ясний, пекарні ,піцерії ). Розробка та впровадження нових страв.

Су шеф

з 02.2018 по 12.2018 (10 місяців)
готельно ресторанний комплекс, Згожелец , Польща (Сфера обслуговування)

Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції.Сезонне обновлення і впровадження нових страв.

Шеф-кухар

з 10.2017 по 12.2017 (2 місяці)
ресторан " Борщ", Львів (ресторан української кухні)

відкриття закладу з нуля,розробка пакету документів.Підбір та навчання персоналу.Складання меню.Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції.

Завідувач виробництвом - шеф кухар

з 12.2014 по 09.2017 (2 роки 9 місяців)
ПАТ " Львівобленерго", Львів (Енергетика)

Організація і контроль роботи персоналу

Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції

Робота з постачальниками,торговими представниками,

Сезонне обновлення і впровадження нових страв

Розрахунок,підбір,закупка кухонного обладнання,аксесуарів

Проведення тренінгів

Організація та проведення корпоративних заходів, кейтерингу.

Шеф-кухар , керуючий мережею ресторанів

з 06.2011 по 06.2014 (3 роки)
ресторан " Смалець", м. Санкт Петербург (мережа ресторанів української кухні)

відкриття закладу з нуля.Складання меню та оновлення по сезону, організація роботи кухні, робота з постачальниками,підбір персоналу, контроль за своєчасними поставками сировини, продовольчих товарів, напівфабрикатів, контроль за технологією та якістю приготування їжі, оформленням страв на належному рівні,організація та проведення корпоративних заходів та весіль.

Освіта

Міжрегіональна академія управління персоналу

Юрист, Львів
Вища, з 2007 по 2013 (5 років 6 місяців)

Львівському кооперативному технікум

Технологія приготування їжі і організація громадського харчування і присвоєно кваліфікацію техніка-технолога,кухаря V розряду, Львів
Незакінчена вища, з 1990 по 1993 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Знання офісних програм Досвід підбору персоналу,навчання та роботи в команді .

Знання мов

  • Німецька — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — просунутий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-кухар
55000 грн, Львів, Івано-Франківськ , ще 3 міста

Шеф-повар
32000 грн, Львів, Ужгород , ще 3 міста

Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Львів, Івано-Франківськ , ще 4 міста

Шеф-повар
Львів

Шеф-повар
40000 грн, Львів

Бренд шеф-повар (замена меню)
Львів, Вінниця , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: