Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 листопада 2020

Андрій

Старший кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Калуш
Готовий працювати:
Дистанційно, Калуш

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 10.2018 по 02.2020 (1 рік 4 місяці)
Стейк Хаус Ранчо, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу, кейтерінг

з 03.2018 по 09.2018 (6 місяців)
Restauracja Potocki Gałkowo, Gałkowo (Ресторан , готель)

Кухар-універсал

з 03.2017 по 06.2017 (3 місяці)
Hotel Cargo, ul. transportowa 8, 69-100 Слубице, Польша (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування і видача холодних страв, контроль якості продуктів . 60 посадкових місць.Холодний процес.Гарячий процес .Видача і приготування холодних закусок ,салатів. Приготування страв на банкети.

Шеф-кухар

з 03.2016 по 02.2017 (11 місяців)
ресторан-піцерія "Palermo", Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування виробництвом, виконання адміністративної роботи, контроль роботи рядових кухарів .Організація банкетів, Контроль за технологію приготування страв і закупівлю продуктів.
Спілкування з постачальниками, складання заявки на продукти, контроль терміну доставки, асортименту і кількості товару на складі.
Розробка та оновлення меню, технологічних карт. Калькуляція та облік, проведення інвентаризації.Оптимізація технічних процесів.
(75 посадкових місьць прохідність до 200 людей в день , італійська , середземноморська кухня.)

Старший кухар (lobby bar)

з 12.2015 по 03.2016 (3 місяці)
RADISSON BLU RESORT, BUKOVEL, с.Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування і видача холодних страв, контроль якості продуктів . 150 посадкових місць. прохідність від 200 до 300 чоловік.

Кухар

з 12.2014 по 12.2015 (1 рік)
RADISSON BLU RESORT, BUKOVEL, с.Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Холодний процес.Видача і приготування холодних закусок ,салатів. Приготування страв на банкети(від 100 до 350 чоловік),швецький стіл (від 100 до 400 людей)

Су-шеф

з 04.2014 по 12.2014 (8 місяців)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати і сировину, забезпечння на їхотримання зі складу, контроль терміни, асортимент, кількість і якість реалізації. Здійснення постійного контролю за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини і дотриманням персоналу санітарних вимог і правил особистої гігієни. Здійснення розстановки кухарів та інших працівників на процеси . Складання графіків виходу кухарів на роботу. Проведення бракеражу готової їжі. Складання меню.
(110 посадочних місьць прохідність до 200 людей в день)
Італійська , французька , середзеноморська кухня.

Старший зміни

з 09.2013 по 03.2014 (6 місяців)
р-н.Кондрат Meat Club GRill wine, Івано-Франківськ (ресторанно-готельнйи бізнес)

Робота з персоналом, нагляд та контроль якості страв на видачі. Складання графіків змін а також підбір персоналу закладу. Контроль наявності продуктів по складу .
(110 посадочних місьць прохідність до 200 людей в день)
Італійська , французька , середзеноморська кухня.

Кухар сушист

з 12.2012 по 08.2013 (8 місяців)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготувавння суші , ролів ,макі , Японська кухня.

Кухар універсал

з 06.2012 по 11.2012 (5 місяців)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв, видача їх в зал . Українська середземноморська, італійська кухня.

Охорона

з 05.2010 по 01.2011 (8 місяців)
Тзов Рознет (Роздрібна торгівля)

Охорона торгівельного залу, прикасових зон ,контроль за роботою працівників .

Мерчендайзер

з 03.2009 по 07.2010 (1 рік 4 місяці)
Тзов "Дельта-98" (торгівля вино-горілчаними виробами.)

Мерчендайзер

з 05.2008 по 02.2009 (9 місяців)
Тзов"Стиль" (торгівельний бізнес)

Викладка товару згідно схеми, проведення різного роду акцій для заохочення клієнтів.

Освіта

Іфім ТнеУ

Менеджер ЗЕД, м.Івано-Франківськ
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

ВПУ №7

Кухар, офіціант, м.Калуш
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (3 роки 3 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Мастер-класс Сергея Зеленохата в рамках FONTEGRO UKRAINE

1

Знання і навички

Робота в команді Комунікабельність Стресостійкість

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — середній

Додаткова інформація

2006 р.
Змагання між ВПУ міста Калуша, Коломиї, Бурштина, Івано-Франківська
Напрямок: обслуговування у закладах ресторанного господарства
Бронзовий призер(№3)

Transcapathian BBQ FEST - 2012 Ужгород, Україна.
Кулінарне змагання.
Учасник а також золотий призер у номінаціях :
"Риба на грилі" ,"Курячі крильця на грилі"



Знання кухонь: українська ,середземноморська, італійська,частково японська (приготування суші)
Особисті якості
Стресостійкість, комунікабельність,вміння працювати в команді,креативний підхід до роботи.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: