Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Любовь

Инспектор отдела кадров, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший инспектор по кадрам

з 08.2017 по 08.2023 (6 років)
Филиал "Чугуевский райавтодор" ( звільнена за скороченню чисельності), Чугуев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Звільнення, переведення , реєстрація при прийомі на роботу в програмі Медок , складання графіка відпусток, накази на відпустки, звіти статистичні , особисті справи, матеріально-відповідальні особи, медичний огляд працівників, ведення архівних справ, штатний розклад, співпраця з начальниками структурних підрозділів, контрольні листи з охорони праці, облік та звірка військовозобов'язаних, виконання обов'язків секретаря керівника підприємства. Співпраця з Центром зайнятості.

Специалист по кадрам

з 02.1988 по 10.2014 (26 років 8 місяців)
Харьковский филиал ПАО "Укртелеком", Харків (Телекомунікації, зв'язок)

Учет личного состава Цехов ( общая численность -450 чел.) , прием и увольнение сотрудников, внутренние переводы, оформление личных дел, составление графика отпусков, подготовка документов и проведение аттестационной и квалификационной комиссий, составление плана-графика курсов повышения квалификации, составление статистических квартальных и годовых отчетов , оформление документов для Пенсионного Фонда, подготовка документов для награждения работников, подготовка документов на работу в выходной день,учет военнообязанных, взаимодействие с Фондом социального страхования и Центром занятости.

Освіта

М.Высторопский совхоз-техникум

Агрономия, пгт . Малый Выстороп
Середня спеціальна, з 1978 по 1981 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

Працьовитість Підбір керівного персоналу Підбір виробничого персоналу Кадровий облік Групова співбесіда Толерантність

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Працюю в різних програмах Word, Excel, Медок, 1С , працювала з програмою ПАРУС 8.5.2. (Управление персоналом и штатным расписанием). Досвід роботи на копіювальній техніці - принтер, сканер. Робота з електроними трудовими книжками, з листками непрацездатності, на сайті Пенсійного Фонду України.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: