Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 жовтня 2022 PRO

Максим

Директор філії, регіону

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ, Миколаїв, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник кредитного відділу Миколаївського обласного управління

з 08.2016 по нині (7 років 8 місяців)
АТ "Ощадбанк України", Николаев (Николаевская обл.) (Фінанси, банки, страхування)

В підпорядкуванні 36 відділень Миколаївської області, по питанням роздрібного кредитування (автокредити, іпотека, кредит під заставу нерухомості, теплі кредити та інші). Налагодив роботу відділу. Запустив роботу у відділеннях. За підсумками 2018 року Миколаєвське регіональне управління АТ «Ощадбанк» отримав подяку за перевиконання планових показників по автокредитах. Отримали диплом за перше місце в Україні (серед усіх областей) за залучення клієнтів на автокредити через інтернет-систему. Кредитний портфель збільшили в два рази. За підсумками 2019 року Миколаєвське регіональне управління АТ «Ощадбанк», як і в 2018 році, отримав подяку за перевиконання планових показників по автокредитах та отримали диплом за перше місце в Україні (серед усіх областей) за залучення клієнтів на автокредити через інтернет-систему. (Другий рік поспіль). За підсумками 2020 року Миколаївське РУ зайняло 6 місце по Україні по приросту кредитного портфелю. Доля ринку по автокредитування понад 55% ринку. Доля ринку по іпотечному кредитуванню понад 40% ринку. За вісім місяців 2021 року маємо перевиконання плану по автокредитах на 160% (найбільша доля ринку по автокредитах по системі АТ Ощадбанку, понад 60%), виконання планів по іпотечних кредитах згідно плану. За час роботи кредитний портфель збільшився в 10 разів.

Начальник відділення

з 02.2015 по 08.2016 (1 рік 6 місяців)
ПАТ «КРЕДОБАНК», Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

За час роботи у відділені було налагоджено співпрацю зі спілкою Поляків м. Миколаєва, відкрито 80 рахунків 2600 та 2605, 254 рахунки 2620, 452 рахунки 2625. Кредитний портфель ЮО збільшився на 6 млн. грн., Кредитів ФО було видано на загальну суму 4 млн. грн. за 2015 рік відділення зайняло 9 місце зі 130 відділень в Україні.

Менеджер по питанням комерційної діяльності Роздрібного Південного Регіонального Центру, Директор

з 10.2011 по 02.2015 (3 роки 4 місяці)
«Правекс-Банк», Миколаїв (Фінанси, банки, страхування)

Займав посаду «Менеджер по питанням комерційної діяльності Роздрібного Південного Регіонального Центру» ПАТ КБ «Правекс-Банк». В підпорядкуванні мав 12 (дванадцять) відділень Миколаївської, Херсонської і Кіровоградської області. За час управління регіоном, Південь вперше зайняли перше місце за виконання планових показників за 2014 рік по системі «Правекс-Банку».

Перед тим, як страти регіональним менерджером працював директором відділення. Під час роботи директором відділення, зі звичайного маленького відділення, зробив відділення, яке увійшло до ТОП 10 в 2013 році (з 270 відділень Правекс-Банку) за що отримав подяку із занесенням в трудову книжку. Окрім цього, за великі досягнення про мене та моє відділення було надруковано статтю в журналі Верховної Ради "ВІЧЕ" .

Головний експерт МСБ

з 11.2004 по 10.2011 (6 років 11 місяців)
"Райффайзен Банк Аваль", Первомайськ (Миколаївська обл.) (Фінанси, банки, страхування)

З 17.11.2004 року по 14.10.2011 р. працював в Первомайському відділенні ПАТ АТ «Райффайзен банк Аваль» на посаді головний експерт по роботі з клієнтами МСБ.

Освіта

Харківський Державний університет Харчування та торгівлі

Економічний, Харків
Вища, з 2006 по 2010 (4 роки)

спеціальність «Облік та Аудит».

Одеський Націоналтний Університет їм. І.І. Мечникова

Математики и інформатики, Одеса
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

спеціальність "Компьютерні системи та мережі"

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — середній

Рекомендації

  • Ковтун Надія Юріївна

    Ковтун Надія Юріївна

    Директор Південного Регіонального Центру, ПравексБанк

    Контактні дані приховані
  • Любименко Олександра Веніамінівна

    Любименко Олександра Веніамінівна

    Директор Регіонального Укравління, АТ «Ощадбанк»

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Сертифікати і подяки:
1)
Дві грамоти за підписом заступника Голови правління АТ «Ощадбанк» Тютюна А.О. за перевиконання плану по автокредитах (найбільша доля ринку по автокредитах по системі АТ Ощадбанку) та за виконання планів по іпотечних кредитах за вісім місяців 2021 року;
2) Дві грамоти за підписом заступника Голови правління АТ «Ощадбанк» Тютюна А.О. за виконання плану по автокредитах та по залученню нових клієнтів в 2019 році;
3) Отримано сертифікат, про успішне завершення навчання 4-модульної програми розвитку кадрових резервістів «Ощадлідер». Входжу до складу внутрішнього кадрового резерву АТ «Ощадбанк».(сертифікат від листопада 2019р за підписом заступника голови правління Барсукова А.З.)
4) Дві грамоти за підписом заступника Голови правління АТ «Ощадбанк» Тютюна А.О. за виконання плану по автокредитах та по залученню нових клієнтів в 2018 році;
5) Відзнака від начальника філії Миколаївського регіонального обласного управління за відмінний результат в автокредитуванні за 2018 рік;
6) сертифікат липень-серпень 2015 р. «Іпотечне кредитування», ПАТ «Кредобанк»;
7) подяка за підписом Голови правління (Кириченко Т.О.) від 2013 р. з занесенням в трудову книжку ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК»;
8) сертифікат № 18938 від 08.04.2009р. «Збір заборгованості та управління стресом»Фінансова академія Райффайзен Банк Аваль;
9) сертифікат № 6606 від 23.11.2007р. «Обслуговування найвищої якості» Фінансова академія Райффайзен Банк Аваль;
10) сертифікат № 1348 від 13.07.2007р. «Продаж банківських продуктів» Фінансова академія Райффайзен Банк Аваль.


Мови:
Українська – відмінно;
Польська – спілкуюсь і розумію;
Англійська – з перекладачем.

Про себе:
Ініціативний, цілеспрямований, комунікабельний, лідерські якості, управлінські навички, уміння працювати в команді, не боюсь роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: