Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 грудня 2023 PRO

Михайло

Сомельє, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сомельє

з 06.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
Wine-Point, Київ (Роздрібна торгівля)

+вертикальний ріст
(керуючий з вересня 2023р.)
+цікавинки бутіка
+розташування
+самостійність та робота у команді (у балансі)

Сомельє магазину

з 02.2019 по 05.2022 (3 роки 3 місяці)
рітейл Сільпо - Le_Сільпо, Київ (Роздрібна торгівля)

+досвід
+асортимент
+файні умови
+доволі гідний рівень ЗП на передодні лютого '22...

Sommelier

з 01.2017 по нині (7 років 3 місяці)
Freelance, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Probably,- you need a hand with your best wine list design

Сомельє ресторану

з 10.2016 по 01.2019 (2 роки 3 місяці)
La Fаmigliа, Київ, Буча, Золоче (Готельно-ресторанний бізнес)

+краща команда профі
+найкорисніший досвід
+Wine Spectator '17-19
+преміум HoReCa.

Сомельє

з 09.2013 по 09.2016 (3 роки)
"ТС Плюс", Донецьк (Роздрібна торгівля)

+школа Віталія Ковача
+кращий рівень ЗП (до подій)
+реальний асортимент

Продавець-консультант, кавіст, сомельє

з 11.2012 по 04.2013 (5 місяців)
Поляна Групп, Донецьк (Роздрібна торгівля)

+фундамент знань
+брендовий постачальник
+перший реальний досвід WINES

Продавець, контент-менеджер

з 07.2011 по 11.2012 (1 рік 4 місяці)
Інтернет магазин тур спорядження poxod.com.ua, Донецьк (Роздрібна торгівля)

+самостійне ведення сайту
+реалії інтернет продажів
+зміна проф напрямку

Працівник цеха/технолог, в/о керівника цехом

з 04.2008 по 04.2011 (3 роки)
ТОВ ВП "Комбінат харчових продуктів" (ТМ "Норма"), Донецьк (Харчова промисловість)

+досвід харчових технологій
+практика знань
+знайомство з виробництвом

Кухар

з 11.2006 по 02.2008 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Азарр", ресторан національної грузинської кухні "Міміно", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

+перша реальна робота
+досвід HoReCa
+колектив

Освіта

ДонНУЕТ імені М. І. Туган-Барановського

Харчування, технологія харчування, Донецьк
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 8 місяців)

Закінчив магістратуру факультету харчування, отримав кваліфікацію професіонала у сфері технології харчування.

Додаткова освіта та сертифікати

Філія Харківської школи барменів Mr.Bar (Бармен професіонал)

2011 (2 місяці)

Школа сомельє Віталія Ковача

2013 (1 місяць)

English Prime

2018 (2 мiсяцi,- level 4)

English Prime

2021 (1 мiсяць,- level 5)

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office Розничная торговля Користувач ПК Акцент Дегустация вина Дегустація вина Роздрібна торгівля Технолог питания (кулинар, пищевик) Технолог харчування (кулінар)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

  • Ларін Віталій

    Ларін Віталій

    Топ менеджер винного напрямку, La Famiglia / Le Silpo

    Контактні дані приховані
  • Родченко Дмитро

    Родченко Дмитро

    Директор, ТС Плюс

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Спілкування того варте (за наявності питань та реальних вакансій)...

Схожі кандидати

Сомельє
Київ

Сомельє
55000 грн, Київ

Сомелье
Київ

Сомелье
23000 грн, Київ

Шеф-сомельє, керівник мережі алкомаркетів
Київ

Сомелье
20000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: