Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 січня 2024

Тетяна

Менеджер з розвитку, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер зі збуту

з 01.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
ТОВ «Антас», Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Основний функціонал: продаж та звірка дебеторскої заборгованості, пошук нових клієнтів серед зубних техніків, та нових каналів комуникації з ними (використовувала ресурси Facebook і Instagram).

• Досягнення—залучення 45 нових покупців, підвищення виторгів у січні-23, лютому-23 на третину, порівняно з аналогічними періодами 21 року, актуалізація зв’язків з неактивними клієнтами; организація розпродажу неходового товару, що осів на складі, створення і наповнення сторінки в Іnstagram.

Спеціаліст департаменту маркетингу і продажу послуг спонсорам

з 08.2015 по 08.2016 (1 рік)
ФФУ Маркетинг, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Проводила роботу по пошуку спонсорів і рекламодавців на матчі Національної збірної команди України по футболу, для Молодіжної, і Жіночої збірних команд

• Брала участь в розробці альтернативних шляхів рекламного співробітництва, популяризації Жіночої збірної команди.

Менеджер з продажу

з 07.2014 по 07.2015 (1 рік)
Marketing School BeFirst, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Починала з проходження тренінгу по холодним дзвінкам

• Основний функціонал – залучення студентів на курси по практичному маркетингу і PR, а також відвідувачів конференції Marketing R_evolution.

• Мала можливість прослуховувати курси для практикуючих маркетологів: Marketing Start, Growth, PR, Internet, Trade.

Менеджер комерційного відділу

з 09.2012 по 03.2014 (1 рік 6 місяців)
ТОВ «Компанія «ВПС», Київ (Маркетинг, реклама, PR)

•Приєдналась на етапі створення відділу і залучення сторонніх організацій як клієнтів, оскільки ВПС обслуговувала внутрішні потреби холдингу Симпатік групп (директ мейлінг, упаковка, предпоштова обробка).

•Основний функціонал – створення пакетів пропозицій, пошук партнерів, розрахунки рентабельності проектів, відстоювання інтересів клієнта і вигоди проекту для компанії перед директором. Представницькі функції – участь у виставках Поліграфія, REX, REMA DAYS, конференціях OWOX, DMDays; проведення екскурсій на виробництві і складі.
•Супровід ключового клієнта, що вимагав підвищеної уваги і особливого підходу; залучення 9 нових клієнтів.

Акаунт менеджер

з 01.2012 по 06.2012 (5 місяців)
Рекламна Агенція «Promobox», Київ (Маркетинг, реклама, PR)

•Стартап – створення проекту з «0»
•Функціонал - створила клієнтську базу, підібрала персонал, писала та проводила тренінги, створювала концепції, підбирала маркетингові інструменти в залежності від цілей, які ставив замовник. Надавала декілька варіантів просування на вибір.
• Досягнення – підбір промо персоналу для ТЦ Promenada, Євробазар, проведення директ мейлінгу для SLS –мовної школи Шона, опитування для ТЦ Plazma, автор і виконавець проекту «Свято Райского шопінгу» В ТЦ Комод .

Адміністратор; Бухгалтер

з 08.2005 по 05.2009 (3 роки 9 місяців)
ТОВ “КОХАН – ТРЕЙД”, ТОВ «Українська Торгова Компанія», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Починала як адміністратор нічних клубів «Карамель», «Квартал»

• Керувала колективом з 20 осіб, додатково - контролювала службу безпеки, артистів. Щоденний збір та обробка звітів фінансової діяльності, прийом, видача, облік і зберігання коштів, інкасація, завідування господарською частиною, прйом відвідувачів – від 800 до 2000 осіб. Взаємодія з силовими, медичними, перевіряючими службами у випадку виникнення прецедентів.
На посаді бухгалтера - обробка первинної бухгалтерії, розрахунки з постачальниками; аудит некоректного обліку і списання товарів.

•Досягнення – нормалізація атмосфери в колективі, вдале вирішення конфліктів в екстремальних ситуаціях, суворий контроль фінансової виручки. Завдяки довірі, котру заслужила, була переведена на посаду бухгалтера, де провела аудит некоректного обліку і списання товарів, завдяки чому персонал припинив виплачувати неіснуючі недостачі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: