Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 березня 2024 PRO

Олексій

Керівник напрямку, відділу, підрозділу, заступник керівника, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник напрямку з регіонального розвитку партнерських відносин

з 06.2016 по нині (7 років 10 місяців)
КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Розвиток партнерських відносин та загальне керівництво процесом автокредитування в трьох регіонах (Харківська, Сумська і Полтавська області). Робота по залученню клієнтів за напрямками автокредитування та роздрібне кредитування; підписання договорів про співробітництво; контроль виплати мотивації партнерам та співробітникам, задіяним в процесі автокредитування; розробка та впровадження пропозицій та умов для покращеннята підвищення ефективності процесу автокредитуваня фізичних осіб; складання та подання звітності; підготовча робота по заведенню кредитних заявок в систему для погодження Центральним офісом банку; контроль проходження кредитних заявок; організація і контроль кредитних угод; контроль своєчасності перестрахування заставного майна на постійній основі; контроль виплат по страхових випадках; регулярна взаємодія з контактними особами в автосалонах і страхових компаніях (в т.ч., з першими особами компаній).

Регіональний менеджер зі страхування

з 05.2015 по 05.2016 (1 рік)
КНЯЖА VIENNA INSURANCE GROUP, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на страхування (КАСКО, ОСЦПВ, житлова та комерційна нерухомість, страхування життя і здоров'я тощо). Взаємодія з партнерами (автосалони, агенції нерухомості, банки). Здійснення "холодних" продажів. Збільшення обсягів страхового портфеля.

Регіональний менеджер по роботі з партнерами (керівник відділу розвитку)

з 11.2010 по 12.2014 (4 роки 1 місяць)
Universal Bank, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Розвиток "з нуля" та загальне керівництво напрямками автокредитування та іпотечного кредитування в Північному регіоні (м. Харків та м. Полтава), робота по залученню клієнтів - фізичних осіб на автокредитування та іпотечне кредитування; підписання договорів про співпрацю; контроль виплати мотивації партнерам та працівникам, задіяним в процесі автокредитування та іпотечного кредитування; розробка та впровадження пропозицій з покращення процесу автокредитування та іпотечного кредитування фізичних осіб; щомісячне складання звітності; підготовча робота по заведенню кредитних заявок в систему для погодження Центральним офісом банку; проведення фінансово-економічного анализу кредитних заявок; організація і контроль кредитних угод; контроль своєчасності перестрахування заставного майна на регулярній основі; контроль виплат страхових відшкодувань за страховими випадками; постійна взаємодія з контактними особами в автосалонах, агенціях нерухомості і страхових компаніях (в т.ч., з першими особами компаній).

Провідний економіст

з 09.2006 по 09.2010 (4 роки)
ТОВ "Укрпромбанк", Харків (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування клієнтів по всіх кредитних продуктах для фізичних осіб у Харківській дирекції банку; оформлення кредитів за програмами "Кредит готівкою", "Авто в кредит", "Житло в кредит", "Кредит під заставу"; підготовча робота щодо укладання договорів співробітництва з магазинами - контрагентами; підготовча робота щодо укладання договорів співробітництва з агентствами нерухомості та автосалонами, з метою розвитку програм кредитування фізичних осіб; проведення презентацій щодо умов кредитування в агентствах нерухомості, автосалонах, підприємствах, організаціях, установах, закріплених за відділеннями; супровід кредитних справ фізичних осіб, закріплених за відділенням (огляди заставного майна, контроль своєчасності перестрахування та оплати за кредитами); навчання стажистів на посаду кредитних фахівців з різних банківських продуктів та специфіки роботи на відділеннях банку. Робота зі зверненнями Позичальників - фізичних осіб: про зміну процентної ставки, про зміни умов кредитування, про погашення кредитів за рахунок депозитів, про зміну валюти кредитування, про рефінансування кредитів, що діють, за програмою співробітництва з Державною іпотечною установою; про реструктуризацію та пролонгацію кредитної заборгованості та інше; робота проблемної та потенційно проблемної заборгованістю; претензійно-позовна робота; супровід виконавчого провадження; супровід страхування заставного майна.

Менеджер відділу продажів

з 01.2006 по 07.2006 (6 місяців)
ФОП "Репін О.Г.", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

організація роботи відділу продажу; контроль повноти виконання замовлень та своєчасного відправлення товару клієнтам; складання маршрутів доставки товару; нарахування заробітної плати підлеглим та інше.

Торговий представник FMCG

з 09.2004 по 12.2005 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Ніка-Харків", Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

організація продажу на торгових точках у районах міста Харкова; щоденний збір замовлень з торгових точок; контроль повноти виконання замовлень та своєчасного відправлення товару на торгові точки; звіряння розрахунків за поставлений товар із контрагентами, контроль дебіторської заборгованості; розиток підконтрольної території, шляхом укладання договорів про співпрацю з новими контрагентами тощо.

Головний спеціаліст

з 08.2002 по 08.2004 (2 роки)
Управління праці та соціального захисту населення, Велика Писарівка (Державні організації)

організація роботи відділу праці; формування щотижневих звітів за результатами роботи відділу праці; проведення перевірок підприємств та організацій різних форм власності на дотримання законодавства про працю; формування щотижневих звітів за результатами перевірок; участь у колегіях та семінарах у райдержадміністрації та облдержадміністрації з питань оплати праці та дотримання законодавства про працю.

Освіта

Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва

Економічний, фінанси, Харків
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Модель продажів. Якісне обслуговування.

2012, 1 день.

Техніка SPIN та переговори

2013, 1 день

Тайм менеджмент.

2013, 1 день

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

До роботи відношусь відповідально, легко освоюю нові технічні та програмні засоби, необхідні для роботи. Маю контакти та тісні партнерські зв'язки у всіх автосалонах Харківської, Сумської та Полтавської областей, агенціях нерухомості, страхових компаніях, а також інших банківських установах. Маю посвідчення водія категорій «А», «В», «С». Водійський стаж з 2002 року. Шкідливих звичок не маю. До кримінальної відповідальності не притягався.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: