Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 грудня 2023 PRO

Олег

Начальник виробничо-технічного відділу, диспетчер, інженер, кошторисник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший диспетчер

з 06.2011 по нині (12 років 10 місяців)
будівельно-монтажний поїзд №392 Південно-Західної залізниці (будівництво, модернізація та капітальний ремонт контактної підвіски на залізничному транспорті; улаштування ліній електропередач)

Організація має розгалужену мережу мобільних виконробських дільниць з відповідною спеціальною самохідною технікою на залізничному ходу по всій Південно-Західній залізниці для виконання робіт на лініях електропередач. Здійснюю з використанням засобів комп'ютерної техніки, комунікацій та зв'язку оперативне регулювання процесу виконання робіт та інших видів основної діяльності підприємства. Контролюю забезпечення підрозділів підприємства необхідними матеріалами, конструкціями, комплектуючими виробами. Здійснюю оперативний контроль за процесом виконання робіт по виконробським дільницям, що забезпечує максимальне використання виробничих потужностей, складських і вантажно-розвантажувальних операцій за встановленими графіками. Контролюю рух по залізниці спеціального рухомого складу підприємства на виконання робіт та повернення його до місць дислокації. Вживаю заходів щодо запобігання та усунення порушень процесу виконання робіт, залучаючи в разі потреби відповідні служби підприємства та залізниці. Веду диспетчерський журнал, складаю звітні рапорти та іншу технічну документацію про процес виконання робіт. Оформлюю за допомогою спеціального програмного забезпечення АС-Клієнт електронний перевізний документ на рух спеціального рухомого складу.

Начальник виробничо-технічного відділу

з 10.2001 по 06.2010 (8 років 8 місяців)
Коростенське будівельно-монтажне експлуатаційне управління №4 Південно-Західної залізниці (будівництво, реконструкція, капітальний та поточний ремонт, технічна експлуатація будівель та споруд залізничного транспорту; виготовлення меблів для потреб організацій залізничного транспорту)

У сферу моєї діяльності входило складання річних, квартальних планів виконання робіт, контроль за виконанням планів, узгодження виробничих процесів зі структурними одиницями управління, складання річної та поточних заявок на матеріали та контроль за їх використанням, складання звітної документації та передача в вище стоячі структури, складання актів виконаних робіт за допомогою програмного комплексу АВК – 3 та їх узгодження із замовником, контроль за складанням виконавчої документації. Захист інтересів управління у сфері своєї діяльності, ознайомлення та узагальнення нових технологій та будівельних матеріалів з можливістю подальшого використання при виконанні робіт, участь у технічному навчанні інженерно-технічних працівників, контроль за додержанням чинних нормативних документів у галузі будівництва.

Освіта

Харківська Державна Академія Залізничного Транспорту

Будівельний факультет, спеціальність - промислове та цивільне будівництво; спеціалізація - реконструкція та технічне обслуговування будівель та споруд на залізничному транспорті, Харків
Вища, з 1997 по 2001 (3 роки 9 місяців)

диплом з відзнакою

Вінницький технікум залізничного транспорту

Будівельне відділення, спеціальність - промислове та цивільне будівництво зі спеціалізацією будівництво та технічна експлуатація будівель і споруд на залізничному транспорті, Вінниця
Середня спеціальна, з 1991 по 1996 (4 роки 5 місяців)

Під час проходження виробничої практики у 1995 році три місяці працював муляром в БУ-148 при будівництві 9-ти поверхового житлового будинку та отримав кваліфікацію муляра 4-го розряду.

Знання і навички

Користувач Internet Email Робота з оргтехнікою АВК Знання офісних програм Месплан АС Клієнт Спілкування з незнайомими людьми по телефону

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

По роду своєі діяльності кожного дня спілкуюсь з незнайомими людьми для вирішення нагальних питань. Технічно освідчена людина.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: