Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 липня 2022 PRO

Ярослав

Начальник виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний механік

з 02.2018 по нині (6 років 2 місяці)
ТОВ "Алов", Николаев (Львовская обл.) (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Начальник дільниці - заступник з виробничої діяльності виробництва

з 05.1992 по 01.2015 (22 роки 8 місяців)
ПАТ "Миколаївцемент" (Виробництво цементу)

2012-2015 р. – начальник дільниці-заступник з виробничої діяльності виробництва з випуску цементу (керував роботою відділення з випуску цементу, енергетичним відділенням, що в свою чергу включало плановий і якісний випуск продукції, постійний моніторинг кількості запасів готової продукції і добавок, контроль за рухом і своєчасне вивантаження (завантаження) залізничних вагонів, складання планів роботи основного обладнання і доведення їх до начальників змін, планування роботи автотранспорту і контроль за перевезеннями, планування виконання робіт підрядними організаціями і контроль за ходом виконання ними поручених завдань, планування бюджету дільниць і щоденний моніторинг його виконання, оптимізація виробництва і підвищення ефективності праці, оптимізація використання енергоресурсів, контроль за звітністю, впровадження безпечних умов праці,постійний контроль за дотриманням підлеглими вимог охорони праці і запроваджених стандартів, постійний контроль за дотриманням культури виробництва, контроль за впровадженням інвестиційних проектів, щоденний аналіз звітів про роботу обладнання, щоденний моніторинг планів продаж разом з відділом реалізації і службою логістики, періодичне проведення аудитів з ОП, контроль за своєчасним проведенням інструктажів і навчань для підлеглих працівників з ОП, робота з інспекціями.
2010-2012 р. – технічний асистент у виробництві з випуску цементу (керував роботою дільниць енергетичного цеху до яких входили: котельні заводу, паливні, насосні станції технічного і питного водопостачання, турбокомпресорна станція, газова служба, побутовий корпус , станція пожежогасіння. Відповідав за планування замовлень сировини, добавок і енергоносіїв для виробництва цементу. Відповідав за дотримання норм складування вугілля, контролював роботу клінкерних складів і складу добавок , курував роботу підрядних організацій .
2006-2010 р. – начальник енергетичного цеху (керував роботою дільниць енергетичного цеху до яких входили: котельні заводу, паливні, насосні станції технічного і питного водопостачання, турбокомпресорна станція, газова служба, побутовий корпус і ін.)
2001-2006 р. – заступник начальника енергетичного цеху (курував роботу персоналу дільниць енергетичного цеху до яких входили: котельня заводу, турбокомпресорна станція, побутовий корпус).
1999-2001 р. – механік – заступник начальника енергетичного цеху (керував роботою обслуговуючого персоналу і ремонтних бригад дільниць енергетичного цеху, проведенням ремонтів основного і допоміжного обладнання дільниць )
1997-1999 р. – заступник начальника енергетичного цеху (курував роботу персоналу дільниць енергетичного цеху до яких входили: котельня заводу ,турбокомпресорна станція, побутовий корпус, очисні споруди).
1994-1997 р. – майстер енергетичного цеху (керував машиністами турбокомпресорної і бригадами по ремонту і обслуговуванню турбокомпресорної станції )
1992-1994 р. – слюсар-ремонтник турбокомпресорної енергетичного цеху (виконував ремонт турбокомпресорів і обладнання).

Освіта

Національний університет «Львівська Політехніка»

Водопостачання та водовідведення, Львів
Вища, з 2001 по 2006 (5 років 3 місяці)

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Володію великим багажем практичних знань роботи на виробництві, багаторічним досвідом роботи по керівництву підлеглими працівниками, а також підрядними організаціями.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: