Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 березня 2024 PRO

Алла

Івент-менеджер, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Банкетний менеджер

з 03.2021 по нині (3 роки)
Вілла віта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання кошторисів, розрахунок замовника. Планування заходу, організація всіх підрозділів, що беруть участь у заході.

Івент-менеджер

з 09.2017 по 03.2021 (3 роки 6 місяців)
"Софіївский посад", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка, організація, проведення банкету, фуршету, корпоративу, тимбілдингу, конференцій. Переговори із замовником, складання кошторисів, виставлення рахунків, розрахунок замовника. Ведення внутрішньої документації, обробка дзвінків. Робота з підрядниками, івент послуги.

Менеджер ресторана

з 02.2017 по 08.2017 (6 місяців)
Піваріум, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та закриття ресторану, зустріч гостей та прийом резервів по телефону, підбір та навчання персоналу, контроль роботи всіх підрозділів ресторану, проведення інвентаризації, табелювання, переоблік, звіти, заявка госп. товарів, барної продукції.

Банкетний менеджер

з 04.2015 по 02.2017 (1 рік 10 місяців)
Grand Admiral, Ірпінь (Готельно-ресторанний бізнес)

Резервування та прийом банкетів, складання кошторисів, розрахунок гостей, контроль роботи підрозділів.

Івент-менеджер

з 09.2014 по 02.2015 (5 місяців)
"La Vilia", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийом та замовлення банкетів, робота з грошима розрахунок гостей.Контроль роботи офіціантів зустріч та розміщення гостей. контроль сервірування столів відповідно до встановлених стандартів, вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у гостя в рамках своєї компетенції, контроль своєчасності приготування та товарного вигляду страв перед подачею на стіл.

Адміністратор ресторана

з 02.2012 по 08.2014 (2 роки 6 місяців)
„Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та закриття ресторану, табелювання, організація всіх підрозділів ресторану, робота з постачальниками, проведення тренінгів, касова дисципліна.

Директор

з 12.2009 по 02.2012 (2 роки 2 місяці)
"Беатріче", Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Внесення на розгляд засновника підприємства пропозиції щодо покращення діяльності ресторану та підвищення якості послуг. Надавала відомості, пов'язані з наданням послуг громадського харчування контролюючим органам. Перелік, інвентаризація, робота з постачальниками.

Заступник директора

з 01.2006 по 12.2009 (3 роки 11 місяців)
"Схід-Захід", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Постанови, розпорядження, накази, інші нормативні документи щодо організації громадського харчування. Порядок ціноутворення, складання калькуляційних карток. Правила та норми охорони праці, техніки безпеки, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни. Принципи управління персоналом.

Офіціант

з 03.2004 по 12.2005 (1 рік 9 місяців)
„Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування відвідувачів, знання стандартів сервісу, винної карти, меню, бару, касова дисципліна.

Освіта

Вінницький торговельно-економічний університет

Облік та аудит/Державний та фінансовий контроль, Вінниця
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

„Carte Blanche”

2004-2005

Руфат Керимлі «Інтелегентні продажі»

2019

Знання і навички

MS Excel MS Office Windows

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Коваленко Александр

Коваленко Александр

Директор, Кейтеринговая служба " Вкусный ресторан'

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Друцька Алла Вікторівна
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») • д.р. 16.07.1979р.
Професійний досвід:
-2021 - 2023 рр.- банкетний менеджер готельно ресторанного "Villa Vita" м.Київ
-2017 - 2021 рр.- банкетний менеджер готельно-ресторанного комплексу "Софіївський посад" м.Київ
-2015 - 2017 рр. - банкетний менеджер готельно-ресторанного комплексу "Grand Admiral" м. Ірпінь
-2014 - 2015 рр. -банкетний менеджер готельно ресторанного комплексу "La Vilia" м.Київ
- 2012 - 2014рр. - адміністратор ресторанів мережі „Carte Blanche”- “Beer House”, “Курені” м. Київ
- 2009 - 2012 рр. – директор ресторану «Беатріче», м. Вінниця
– 2006 - 2009 рр. – заступник директора ресторанного комплексу «Схід-Захід», м. Київ.
– 2006 рр. – старший офіціант ресторану „Маячок”, мережа ресторанів „Carte Blanche” м. Київ.
– 2004 - 2005 рр. - офіціант ресторану „Курені”, „Декаданс”, мережа ресторанів „Carte Blanche” м. Київ.
- 1997-2001рр. - офіціант,розважально- ресторанного комплексу «Іскра» м.Берислав Херсонська обл.
ОСВІТА: Вінницький торгово-економічний університет,
Облік та аудит/Державний та фінансовий контроль
Заочне відділення
ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ І ЗНАННЯ Windows, MS Office, - досвідчений користувач, знання ресторанного бізнесу, організаційна робота, забезпечення життєдіяльності ресторану, досвід роботи з постачальниками, робота в програмі 1С, знання програм "R-Keeper", розробка калькуляційних карт.
ЗНАННЯ МОВ
Російська, українська, базова англійська
НАГОРОДИ:
Переможець конкурсу "Найкращий офіціант мережі Carte Blanche 2005"

ІНШЕ: Хобі - спорт, читання.
Є водійські права (В), можливі відрядження.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: