Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 березня 2017

Мар'яна

Діловод, бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Стрий

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Гнида Мар’яна Романівна


Дата народження: 29.08.1989р.
Домашня адреса: Львівська область, Стрийський район, с.м.т. Дашава, вул. Б.Хмельницького 149
Моб.тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: 2008-2011рр. – навчалася на денній формі у Національному університеті «Львівська Політехніка» за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» (бакалавр);
2012р. – денна форма навчання у Н.У. «Львівська політехніка» за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» (спеціаліст).
Досвід роботи: з серпня 2011 р. по серпень 2012 р. працювала в ПАТ «Приват Банку» на посаді кредитного спеціаліста по оформленню активних продаж. Обов’язки: залучення клієнтів, оформлення активних послуг, робота з проблемними клієнтами.
З вересня 2012 р. по грудень 2013р. працювала в «А-Банку» на посаді кредитного спеціаліста по оформленню активних продаж.
З січня 2014р. по січень 2015р. працювала продавцем-консультантом в магазині «Навчальна книга».
З березня 2015р.по січень 2017 - ТзОВ "Стрийінвест". Посада Офіс-менеджер.
Додаткові відомості: Працюю з комп’ютером на рівні старшого професіонала, впевнений користувач :MS Office (Word, Excel, Power Point, Access, Outlook), навики роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera, Mozilla) і електронні пошти. Маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, здатна до креативного мислення, високо дисциплінована, врівноважена, вимоглива та відповідальна.
Хоббі: малювання, вишивання бісером та читання книг.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: