Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Зоя

Бухгалтер, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Кам'янець-Подільський

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 03.2020 по 03.2024 (4 роки)
ПП "Іннатекс", Кам'янець-Подільський (Лісова промисловість, лісообробка)

Ведення обліку по рах.631, рознесення первинної документації ,облік розрахунків по авансових звітах, облік ТМЦ(прихід, розхід, списання), облік МШП, ведення обліку поступлення та списання ПММ, енергоносіїв. Занесення записів в книгу придбання ПДВ. Складання та здача статистичної звітності. Проведення звірок з контрагентами, проведення інвентаризації ТМЦ. Відповідальність за отримання та відправки листів на пошту.

Бухгалтер

з 02.2019 по 08.2019 (6 місяців)
КП "Спецкомунтранс", Кам'янець-Подільський (надання послуг по вивезенню побутових відходів та їх утилізація)

Ведення обліку по рах.36(виставлення рахунків та актів виконаних робіт контрагентам), рах.631, ведення первинних документів, ведення банку, облік та списання ТМЦ, ведення книги придбання та книги продаж, здача декларації по ПДВ. Складання актів звірок з контрагентами. Відповідальність за отримання та відправку листів на пошту.

Бухгалтер

з 07.2015 по 09.2018 (3 роки 2 місяці)
ТОВ "Далланс", Каменец-Подольский (виробництво меблів,крісел, напівфабрикатів на експорт)

Ведення обліку по рах.631, 361,362,312 рознесення первинної документації ,ведення каси та банку(створення банків. платіжок та їх відправлення, продаж валюти),облік розрахунків по авансових звітах, облік ТМЦ, ведення обліку поступлення та списання ПММ, енергоносіїв. Занесення записів в книгу придбання ПДВ. Нарахування зарплати(відпусток, лікарняних) та всі відрахування, контроль за своєчасною сплатою внесків. Складання бухгалтерсь-кої звітності. Формування та подання звітів по ЄСВ та 1ДФ до ОДПІ. Формування та видача довідок по зарплаті.Складання актів звірок з контрагентами.Проведення інвентаризації ТМЦ. Відповідальність за отримання та відправки листів на пошту. Здача статистичної звітності помісячно та квартально.

Бухгалтер 1 категорії

з 06.2005 по 10.2014 (9 років 4 місяці)
ТОВ "Модуль-Україна" (Оцинковка металу та покраска)

Нарахування зарплати до 600 чол. та всі відрахування. Ведення обліку нарахування відпускних, розрахункових, лікарняних, вихідної домоги, середньої зар.плати. Складання бухгалтерської звітності,ведення рахунків та контроль за своєчасною оплатою внесків до фондів.Формування та подання звітів у фонди та 1ДФ до ОДПІ. Формування довідок про заробітну плату до відповідних інстанцій.
Ведення обліку по р.631, рознесення актів виконаних робіт, облік розрахунків по підзвітним особам, облік ТМЦ, ведення обліку поступлення та списання ПММ, енергоносіїв. Ведення записів в книгу придбання ПДВ. Складання актів звірок з контрагентами. Проводила інвентаризацію ТМЦ.
Успішне проведення перевірок з відповідними фондами та ОДПІ.

Бухгалтер-фінансист

з 05.2002 по 06.2005 (3 роки 1 місяць)
К-П завод "Харчовик", Каменец-Подольский (виробництво газованих напоїв, виробництво майонезу.)

Нарахування зарплати до 480 чол. та відрахування внесків, нарахування відпускних, лікарняних, розрахункових та вихідної допомоги. Складання бухгалтерської звітності, ведення рахунків та контроль за своєчасною оплатою внесків до фондів. Формування та подання звітів у фонди та 1 ДФ у податкову. Ведення кадрового обліку( обрахунок стажу до лікарн.листів, ведення трудових книжок, обрахунок днів до відпустки та формування наказів)

Бухгалтер

з 01.2001 по 04.2002 (1 рік 3 місяці)
К-П завод продтоварів, Каменец-Подольский (виробництво горілчаних напоїв)

Нарахування зарплати до 400 чол та її облік , обрахунок лікарняних листів, декретних, відпусток та рохрахункових. Складання, формування звітності та подання. Надання довідок про заробітну плату до пенсійного фонду, та довідок про доходи в різні інстанції.

Освіта

ТЕУ, колишня Тернопільська академія н/г

Спеціаліст з фінансів, м. Кам"янець-Подільський
Вища, з 2000 по 2004 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач Internet Email Банківські програми Вмію користуватись офісною технікою(факс, ксерокс, сканер)

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Сумлінна, відповідальна, уважна, комунікабельна, дисциплінована,порядна,стресостійка, вмію працювати в колективі, підбираю підхід до кожної людини у спілкуванні.

Схожі кандидати

Бухгалтер
Кам'янець-Подільський, Дистанційно

Бухгалтер, помічник директора
Кам'янець-Подільський

Бухгалтер, спеціаліст, секретар
11000 грн, Кам'янець-Подільський

Бухгалтер
15000 грн, Кам'янець-Подільський

Бухгалтер
Кам'янець-Подільський

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: