Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 червня 2019

Андрій

Директор магазину, керівник мережі магазинів, регіональний представник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Досвід роботи:

08,2017- 04,2019 Регіональний керівник (західний регіон) ТОВ “Екта Сервіс” (продаж та супровід додаткових послуг до побутової техніки в мережі Епіцентр). Відповідальність за виконання фінансових показників, дотримання стандартів компанії, організація та контроль діяльності персоналу, мотивація, підбір, навчання, вирішення конфліктних ситуацій.
Паралельно вів ще два проекти, обидва завершені :
1) Відкриття магазину “Техно Карпати” (опалення,теплопостачання,сантехніка). Повний цикл – від пустого приміщення до офіційного відкриття.
2) Оптимізація роботи магазину з вело та гірськолижним спорядженням.

08,2016- 05,2017 . Регіональний керівник мережі магазинів ( професійний догляд за волоссям та нігтєва естетика, все для перукарства та манікюру ).Відповідальність за всю операційну діяльність мережі, відкриття/закриття магазинів, виконання планових показників, дотримання стандартів компанії, організація та контроль діяльності персоналу, мотивація, підбір, навчання, вирішення конфліктних ситуацій, контроль проведення інвентаризацій , співпраця з представниками компаній партнерів, співпраця з контролюючими органами в межах посадових повноважень.

06,2015- 05,2016 ТОВ “НРП”. Директор магазину (роздрібний продаж цифрової електроніки та побутової техніки, а також
точка видачі інтернет замовлень, магазин гібрид). Відповідальність за всю операційну діяльність магазину, виконання планових показників, дотримання стандартів компанії, організація та контроль діяльності персоналу, мотивація, підбір, навчання, вирішення конфліктних ситуацій, контроль проведення інвентаризацій , співпраця з представниками компаній партнерів, співпраця з контролюючими органами в межах посадових повноважень.

06,2013- 05,2015 ТОВ ''Фокстрот''. Заступник директора магазину ( роздрібний продаж побутової техніки). Відповідальність за виконання фінансових показників, дотримання стандартів компанії, організація та контроль діяльності персоналу, мотивація, підбір, навчання, вирішення конфліктних ситуацій, контроль проведення інвентаризацій , співпраця з представниками компаній партнерів, співпраця з контролюючими органами в межах посадових повноважень.

Тренінги: систематичні тренінги з управління персоналом, з аналітики та планування, тренінги з продажу від Эльдорадо, City.com, Фокстрот, BSH, SMART Consulting Україна а також семінари всіх провідних виробників побутової техніки та цифрової електроніки.

Навики: Аналіз та планування, робота з людьми,ділове спілкування,знання методів та технік продаж,навчання персоналу роздрібної торгівлі,розтановка,викладка,позиціювання товару,досвід відкриття торгової точки з нуля,досвід керування колективом 10-50 чол.,досвід проведення інвентаризацій,ведення документації,досвід праці на гуртівнях,досвід співпраці з контролюючими органами,вільне користування пк,знання 1С підприємство, касова дисципліна.

Знання мов: українська-рідна,російська-вільно,польська-розмовний рівень,англійська-посередньо.

Особисті якості:комунікабельний,організований,працелюбивий,лояльний,відповідальний,аналітичний склад мислення.

права кат.В

Додаткова інформація
Кудря Андрій Володимирович
7 лютого 1980
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:

09,1996-12,2001: Національний Університет Львівська Політехніка. Інженер з спеціалізованих компютерних систем та мереж. Диплом спеціаліста.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: