Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 лютого 2016

Сергій

Завідувач аптечного складу, аптеки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

м. Бровари
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Мета: зарахування на вакантну посаду завідуючого аптечного складу або аптеки.
Особисті дані: українець, 1981 року народження, не одружений, дітей не маю.
Освіта: вища фармацевтична.

1999 – 2004 рр. – Київський медичний інститут Української асоціації народної медицини, спеціальність «фармація», кваліфікація «Провізор».
Досвід роботи:
2004 – 2005 рр. – Аптека ТОВ «Азимут» на посаді працівника першого столу за сумісництвом.
2004 – 2006 рр. – Аптека №52 КП Фармація на посаді провізора. Формування асортименту аптеки, утримання постійного товарного запасу. Націнка ЛЗ, виготовлених у аптеці для забезпечення відділень дитячої лікарні «Охматдит».
2006 - 2007 рр. – ТОВ УФК «Фра-М» на посаді завідуючого складом. Контроль термінів придатності та контроль за відвантаженням ЛЗ.
2008 – 2010 рр. – МП «Апофарм» у формі ТОВ на посаді завідуючого складом.
2010 – 2011 рр. – МП «Апофарм» у формі ТОВ на посаді уповноваженої особи. Вхідний контроль ЛЗ, забезпечення якості ЛЗ, формування заявок до Київської міської інспекції за контролем якості лікарських засобів, ведення переговорів з уповноваженими органами.
2011 – 2015 рр. – ТОВ «Бакмед» на посаді завідуючого складом та уповноваженої особи. Вхідний контроль ЛЗ, забезпечення якості ЛЗ, контроль за відвантаженням ЛЗ.

Особисті якості: комунікабельність, організованість, відповідальність, орієнтація на результат, уміння ефективно працювати в команді.

Додаткові відомості:
Упевнений користувач офісних програм: Word, Excel, Internet, Електронна пошта,
знання номенклатури лікарських препаратів, вільне володіння українською, російською мовами, англійська мова – зі словником. Маю водійські права категорії В, сертифікати навчання по семінарам «Основи належної практики дистрибуції», Стандарт ISO 9001:2008 в аптечній мережі. Маю практику написання стандартних операційних процедур. Також маю практику праці в нічний час.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: