Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Наталія

Оператор друкарського устаткування, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор напівавтоматичної консолі

з 10.2023 по нині (6 місяців)
Konvertman, Вінниця (Видавництво, поліграфія)

Найперша провідна компанія у Вінниці, яка займається виготовленням голографічної упаковки і нанесенням на неї зображення з допомогою технології шовкотрафарету для різних провідних брендів, таких як Okko, Укрзалізниця, Vloria, Niksens та багато інших.
Працювала на напівавтоматичній консолі, безпосередньо підготовлювала та настроювала рамки на консолі до друку, наносила зображення на пакети різної величини та текстури. Підготовлювала фарби до друку, підбирала колір клієнтам по візуалізації. Виконувала друк у кілька кольорів. При потребі можу показати фото та відео як це виглядає.

Оператор друкарського устаткування

з 05.2023 по 10.2023 (5 місяців)
Infolk, Вінниця (Видавництво, поліграфія)

Робота з ручним станком. Виконувала друк шовкотрафаретом. Друкувала поліграфічні вироби у декілька кольорів, а саме папки, візитівки, запрошення, листівки. Готувала шовкотрафаретні рамки до друку, повністю мила, наносила емульсію, засвічувала та наносила безпосередньо отримані зображення на вироби. Підбирала фарби, змішувала кольори. Написала покрокову інструкцію по шовкотрафарету у вигляді методички.

Менеджер по роботі з клієнтами, direct manager

з 02.2021 по 02.2022 (1 рік)
Auto Pride, Вінниця (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Комунікація з клієнтами за допомогою особистих зустрічей, тел. дзвінків та месенжерах, таких як вайбер, meta business Suite у фейсбук та продаж продукції компанії.
відповідь на вхідні дзвінки з 10 до 18, створення замовлення по запиту;
оперативне підтвердження по телефону замовленнь інтернет-магазину, нагадування тим, хто не забирає замовлення;
регулярна відповідь на запити та відгуки замовників в інтернет-магазині;
регулярна перевірка відповідності описів та зображень в інтернет-магазині, передача інформації у випадку, якщо виявлені неспівпадіння чи відсутні дані
Розсилки купонів вдячності та ТТН
Ведення бізнес сторінки в інстаграмм
Створення відео контенту
Вирішення проблемних питань, пов'язаних з переробкою килимків чи довозом аксесуарів

Навики: Навички: Прямий маркетинг · Canva · Бітрікс24 · meta business Suite · PowerPoint · Photoshop · рекламні слогани · Інтернет-реклама · Бінотел
досвід активних продажів (ведення діректа соц. мереж)
досвід роботи з кабінетом Нової пошти

Дизайнер лазерної гравіровки

з 01.2017 по 04.2018 (1 рік 3 місяці)
Engrave, Вінниця (Дизайн)

Нанесення написів, логотипів та будь-яких інших зображень лазерним гравіюванням на металі. Гравіювання армійських жетонів, адресників для тварин, брелків, браслетів, кулонів запальничок, ручок.
Працювала з волоконним лазерним станком по металлу Raycus 30W
Працювала з такими програмами як Ezcad та CorelDRAW
Формування та упаковка замовлень, формування накладних в кабінеті НП, та відправка замовлень з допомогою НП.

Освіта

Національний університет "Острозька академія"

«Документознавство та інформаційна діяльність», факультет «Політико-інформаційного менеджменту», м. Острог
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Кафедра документознавства та інформаційної діяльності створена у 1998 році на базі гуманітарного факультету, з 2005 року входить до складу факультету політико-інформаційного менеджменту. В листопаді 2018 року кафедра відсвяткувала 20-річний ювілей. Здійснює підготовку фахівців за двома рівнями вищої освіти, за денною та заочною формами навчання.

Основною метою освітньо-професійних програм здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа є підготовка висококваліфікованих фахівців, здатних:

надавати різноманітні інформаційно-аналітичні послуги;
розробляти інформаційні продукти та алгоритми їх створення;
володіти принципами, підходами та видами інформаційного менеджменту, документаційного забезпечення управління в установах, на підприємствах та організаціях;
легко адаптуватися до нових професій, видів та форм зайнятості в інформаційній діяльності в умовах постійних змін соціально-економічного розвитку суспільства;
самостійно проводити науково-дослідницьку діяльність в інформаційній сфері.
Навчальні плани першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти передбачають такі групи професійно-орієнтованих дисциплін:

І «Документні ресурси та інформаційна справа»: «Документознавство І», «Документознавство ІІ: Діловодство», «Документознавство ІІІ: Електронний документообіг та електронні ресурси документознавства», «Бібліотечна справа», «Архівна справа», «Документно-інформаційні комунікації», «Аналітико-синтетична переробка інформації».

ІІ «Інформаційний менеджмент»: «Теорія менеджменту», «Інформаційний менеджмент та менеджмент соціальних мереж», «Практикум з референтської та офісної діяльності», «Проєктний менеджмент», «Бренд-менеджмент в інформаційній діяльності», «Стратегічне управління інформаційно-комунікаційними процесами».

ІІІ «Соціальні комунікації та аналітична робота»: «Теорія і практика масової інформації», «Теорія і практика зв’язків з громадськістю», «Маркетинг інформаційних продуктів та послуг», «Прикладні соціально-комунікативні технології», «Інформаційно-аналітична діяльність», «Інтегровані маркетингові комунікації в інформаційній діяльності», «Системний аналіз інформаційних процесів».

Додаткова освіта та сертифікати

Тренинги по продажам, а именно изучение 5 шагов продаж и применение их на практике.

2018, 6 месяцев

Mobiprint

3 дні

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Adobe Photoshop CRM Комунікабельність Ведення переговорів Adobe Illustrator Проведення презентацій Битрикс24 CorelDRAW EzCad

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Готова працювати віддалено.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: