Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 жовтня 2017

Марина

Офіс-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Грабовська (Чепель) Марина Валентинівна
Вік: 25 років
Місто проживання: Львів, вул. Наукова, 53.
Сімейний стан: Одружена
Телефон, e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль:
Застосування свого професійного досвіду, навичок та знань. Кар'єрний ріст.

Досвід роботи:
Районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Гощанської РДА
Фахівець із соціальної роботи
14.10.2013 р. – 24.10.2014 р.
Обов’язки:
виявлення та реєстрація сімей, окремих громадян, підлітків та дітей, які потребують соціальної, медичної, юридичної, психологічної, педагогічної, матеріальної та іншої допомоги, охорони й захисту їх морального, фізичного та психологічного здоров’я. Здійснення соціального супроводу сімей. Проведення психологічних та педагогічних консультацій. Співпраця з державними органами та установами соціального захисту населення. Ведення документації.

Управління соціального захисту населення Гощанської РДА
Головний державний соціальний інспектор
28.10.2015 р. – 07.06.2017 р.
Обов'язки:
здійснення контролю за правильністю надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та інших соціальних допомог (субстдій, пільг тощо). Перевірка достовірністі та повноти інформації про доходи і майновий стан осіб, складання актів обстеження матеріально-побутових умов, підготовка позовів до судових органів щодо стягнення надміру виплаченої та наданої з порушенням законодавства державної соціальної допомоги, співпраця з місцевими органами державної служби зайнятості, державними органами нагляду за охороною праці, профспілковими та громадськими організаціями у вирішенні питань соціального захисту населення, секретар комісій по призначенню державних соціальних допомог, субсидій, пільг та комiсiї з питань призначення (вiдновлення) соцiальних виплат внутрiшньо перемiщеним особам.
Освіта:
01.09.2009 р. – 30.06.2014 р.
Рівненський державний гуманітарний університет.
Організатор початкової освіти, вчитель початкової школи, практичний психолог.
Диплом спеціаліста.

Вміння та навички: досвід роботи на державній службі, знання та володіння ПК (Word, Excel, робота з інтернетом і т.п.). Ведення документації. Навики створення та проведення презентацій. Організації різного роду заходів.

Додаткова інформація:

Ініціативність, стресостійкість, комунікабельність, доброзичливість, цілеспрямованість, відповідальність, енергійність, відкритість до нового. Знання української та російської мов, розуміння англійської. Наявність закордонного паспорту та посвідчення водія. Бажання удосконалюватись у професійній діяльності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: