Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Андрій

Директор з персоналу, HR-менеджер, рекрутер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з управління персоналом

з 06.2023 по нині (10 місяців)
Giardini, мережа магазинів італійського взуття та аксесуарів, Київ (Роздрібна торгівля)

Підбір персоналу у офіс (керівник мережі, KAM, бухгалтер) та у мережу з 9 магазинів (адміністратори та продавці-консультанти). Проведення співбесід та адаптація персоналу. Розробка системи мотивації, графіків роботи, проведення тренінгів по навчанню персоналу у сфері продаж, розробка посадових інструкцій, матеріалів, пов"язаних з контролем часу на місцях, проведення атестацій персоналу.

Заступник директора з персоналу

з 03.2012 по 10.2022 (10 років 7 місяців)
ВАТ «Мономах», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підбір найкращого персоналу для компанії в усіх регіонах України та за кордоном (Білорусь та Молдова) на встанволену оплату та по висунутим керівництвом вимогам. Це: регіональні та територіальні менеджери, супервайзери, торгові представники, бренд-менеджери, маркетологи та трейд-маркетологи, аналітики, графічні дизайнери, менеджери бек-офісу, економісти, бухгалтери, категорійні менеджери, менеджери ЗЕД, продавці-консультанти, мерчендайзери, а також співробітники для роботи на виробництві. Пошук персоналу за допомогою сайтів роботи (в основному прямий), спеціалізованих сайтів, різних груп у соцмережах. Проведення співбесід та тестування кандидатів. Постійний моніторинг оплати праці усіх вищезгаданих груп в Україні. Стимулювання роботи співробітників, розробка та впровадження мотиваційних схем (КРІ). Проведення тренінгів та семінарів. Розробка функціональних обов”язків співробітників, анкет та інших матеріалів. Адаптація нових співробітників. Організація та контроль персоналу, ротація. Відрядження по Україні та за кордон.

Менеджер з персоналу

з 03.2002 по 10.2011 (9 років 7 місяців)
ДП «Артек», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розробка критеріїв підбору персоналу, пошук персоналу на сайтах роботи, проведення співбесід, тестування та підбір персоналу в усіх регіонах України (керівники філій, менеджери з продажу, бухгалтери, логісти та ін.). Відрядження по усій території України та у Молдову. Написання рекламних статей, проведення семінарів та тренінгів.

Психолог

з 01.2001 по 05.2001 (4 місяці)
ТОВ «Бізнес преса», Київ (Видавництво, поліграфія)

Створення концепції друкованого видання, підбір та навчання агентів з підписки. Написання статей психологічного плану для видання “Головна книга”.

Освіта

Інститут практичної психології та социальної роботи

Спецфакультет, практична психологія, Київ
Вища, з 1995 по 1996 (1 рік)

Київский політехничний інститут

Факультет електроенерготехніки та автоматики, інженер-електромеханік, Київ
Вища, з 1988 по 1994 (6 років)

Знання і навички

Маркетинг и реклама ПК (Windows та стандартні програми користувача) Англійська мова

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійно розбираюся: техника продажу, психологія, кадрова політика, побудова алгоритму досягнення цілей.
Самоосвіта: маркетинг та реклама, ПК (Windows та стандартні програми користувача), англійська мова.
Хоббі: альпінізм та гірський туризм. Підкорені вершини: Аконкагуа 6962 м (Анди), Мера пік 6431 м, Айленд пік 6189 м, Сток Кангрі 6137м (Гімалаї), Ельбрус 5642 м, Казбек 5030 м (Кавказ), Монблан 4808 м, Маттерхорн 4478 м, Гросглокнер 3798 м, (Альпи), Арарат 5165 м (Вірменське нагір"я). Останнім часом працював гідом у Гімалаях.
http://www.risk.ru/blog/201455
Ексклюзивні тренінги («Эфективні продажі», «Телефонні перемовини» та ін.), семінари та психологічні консультації.
N.B. коротко про свою місію у компанії. Я буду корисним для уточнення позиції при формуванні ідеологіі компанії. Побудую мотиваційну систему для кожного співробітника, розроблю при необхідності концепцію продаж товарів та послуг, організую підбір та навчання персоналу, створю докладні обов”язки співробітників. Знайду найкращий персонал на встановлену керівництвом оплату праці. У свій час я створив найкращу в Україні торгову команду з продажу чаю, яка функціонує й зараз. Для формування ідеології компанії запропоную техніки по цілепокладанню, в основі яких лежать мотиваційні схеми. Кожен співробітник має чітко знати, що він робить в компанії і нащо те, що він робить, необхідне компанії і особисто йому. Кожен покупець товару чи послуги має знати, що це придбання йому дає. Буду надійним радником керівництву компанії при вирішенні складних питань, а також спеціалістом по вирішенню конфліктних питань у колективі. Зацікавлений у роботі на посаді директора з персоналу, рекрутера, менеджера з персоналу при співробітництві з розумними людьми.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: