Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 березня 2024

Volodymyr

Продакт-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Умань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з розвитку

з 10.2021 по 06.2022 (8 місяців)
Альфа Смарт Агро, Умань (Сільське господарство, агробізнес)

Розширення клієнтської бази регіону. Популяризація нової торгової марки мікродобрив. Всестороння аналітика ринку мікродобрив. Навчання менеджерів компанії й аграріїв на семінарах. Формування презентаційного матеріалу. Розробка технологічних карт живлення рослин і захисту їх від шкідливих організмів.

Додаткова інформація

ЖМУДЕНКО ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ
м. Умань
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Вік: 41 р.

Освіта:
1997 – 2002 рр. Уманська державна аграрна академія. Спеціальність – агрономія, магістр (диплом з відзнакою).
2002 – 2005 рр. Уманський державний аграрний університет, аспірантура. Спеціальність – землеробство.
Науковий ступінь:
Кандидат сільськогосподарських наук

Досвід роботи:

2018-2021 рр. Агроном-дослідник ТОВ "НВК Квадрат". Написання статей, закладання й проведення вегетаційних, польових досліджень з метою визначення найефективніших систем стартового і позакореневого живлення за використання продукції ТМ "Квантум". Консультування клієнтів компанії щодо технології живлення й захисту с.-г. культур залежно від грунтово-кліматичних умов і стану рослин. Розширення клієнтської бази Центрального регіону.

2016 - 2017 рр. Агроном-дослідник ТОВ "Імперія-Агро".
Створення попиту на власну торгову марку мікродобрив компанії та мікрогранульованих добрив групи компаній "Терваліс". Розширення клієнтської бази центрального регіону. Проведення зустрічей та переговорів з клієнтами. Участь у виставках, днях поля компанії. Навчання менеджерів технологіям основного, передпосівного, припосівного, позакореневого живлення рослин. Технологічний супровід клієнтів компанії (агротехніка, система удобрення, система інтегрованого захисту) залежно від особливостей погодних умов року та регіону. Фітосанітарний моніторинг посівів (візуальні спостереження, функціональна діагностика рослин). Написання та редагування статей у спеціалізованих виданнях, редагування інформаційних матеріалів рекламної продукції. Підготовка презентаційних матеріалів, публічні виступи перед аудиторією. Закладання дослідів у господарствах і наукових установах з метою аргументації ефективності дії продукції компанії.

2015 р. (червень–липень). Агроном – консультант компанії «Блексі фрут компані».
Фітосанітарний моніторинг плодового розсадника та інтенсивних насаджень яблуні, черешні, сливи, суниці. Коригування систем інтегрованого захисту, зрошення та удобрення плодово-ягідних рослин за результатами обстеження і особливостями ґрунтово-кліматичних умов. Підбір засобів захисту рослин.
Консультування агрономів із питань технології вирощування плодоягідних культур, інтегрованого захисту від шкідливих організмів, зберігання продукції; організації і вирішення пріоритетних завдань в максимально стислі строки. Навчання робочих бригад технології проведення зелених операцій в насадженнях плодово-ягідних культур і плодовому розсаднику.
Обґрунтування і усунення причин зараженості і загибелі плодових рослин.

2014 р. (жовтень–грудень). Фахівець першої категорії кафедри захисту і карантину рослин згідно договірної тематики з ТОВ «Байєр». Випробування лінійки ЗЗР компанії для подальшої реєстрації в чинний національний «Перелік пестицидів і агрохімікатів…».
2006 – 2014 рр. Викладач кафедри захисту і карантину рослин Уманського національного університету садівництва.
Закладання і ведення польових дослідів. Обробка результатів, написання статей в профільних виданнях, підготовка звітів (документальні, презентаційні). Підготовка і написання методичних розробок.
Складання календарного плану проведення сільськогосподарських робіт залежно від ґрунтово-кліматичних умов регіону, технологічних карт.
Організація і проведення виробничих навчань (посів ярих і озимих культур, обприскування) на базі передових сільськогосподарських підприємств.
Оцінювання якості сівозмінної площі, своєчасність проведення, виконання та координація робіт із посіву, вирощування, захисту, збирання, зберігання насіння і культур.
Визначення видового складу шкідливих організмів в посівах і насадженнях, підбір засобів хімічного захисту для заходів регуляції їх чисельності.
Розробка і застосування систем інтегрованого захисту від шкідників, хвороб і бур’янів у агрофітоценозах польових, овочевих, плодових і ягідних культур за інтенсивних технологій їх вирощування.

2002 – 2005 рр. Науково-дослідна лабораторія з оптимізації родючості ґрунту в плодоягідних насадженнях Уманського національного університету садівництва.
Визначення вмісту в ґрунті і рослинах макроелементів мінерального живлення та доведення їх до оптимальних рівнів шляхом ґрунтового й позакореневого внесення добрив. Визначення фізико-хімічних показників ґрунту.
Застосування інтенсивних технологій догляду за плодовими і ягідними насадженнями.

Знання мов:
Українська – рідна, російська – вільно, англійська – intermediate.
Навички:
Досвідчений користувач ПК: MS Office, Internet, E-mail.
Водійські права категорій «В».
Особисті якості:
Чесність, відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість.

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: