Резюме від 2 грудня 2016

Здоренко Олександр Миколайович

Інженер-технолог бродильних виробництв і виноробства

Повна зайнятість.

Дата народження:
29 березня 1993 (23 роки)
Місто:
Васильків
Готовий до переїзду:
Київ

Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтесь.


Освіта

Національний університет харчових технологій

Факультет бродильних, цукрових та консервних виробництв. Спеціалність - біотехнологія продуктів бродіння та виноробства. Диплом спеціаліста., Київ

Вища, з 09.2010 по 06.2015 (4 роки 9 місяців)

Освіта інженера-технолога дозволяє працювати в усіх сферах виробництва харчових продуктів, складати апаратурні схеми, розробляти нові рецептури, проводити розрахунок продуктів, працювати у лабораторії та займатися наукової діяльністю.

Безпосередньо інженер-технолог бродильних технологій має знання в сфері виробництва пива, безалкогольних напоїв, лікеро-горілчаної і виноробної продукції, а також виробництва харчового спирту, біоетанолу та біогазу.


Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Досвідчений користувач ПК (MS Office, Компас, AutoCAD, Mathcad)

Знання мов

  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Технологічна та преддипломна практика на Чернігівському лікеро-горілчаному заводі "Чернігівська горілка" та Львівському лікеро-горілчаному заводі.
Ознайомлений із системою безпеки харчових продуктів HACCP.
Володію навичками контролю якості сировини, готової продукції, напівпродуктів та продукції на проміжних стадіях виробництва згідно ДСТУ.

Пунктуальний, цілеспрямований, добросовісний, комунікабельний, відповідальний, стресостійкий, здатний до швидкого навчання.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Всі схожі резюме

Резюме за містами

Порівняйте свої вимоги і зарплату з вакансіями інших підприємств: