Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 вересня 2017 PRO

Павло

Менеджер по продажам, 26 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами.

з 02.2017 по нині (7 років 2 місяці)
АМ Интегратор Груп, Киев (Системний інтегратор, хмарний провайдер Майкрософт (CSP))

Напрямок діяльності: організація всього циклу продажів, пошук нових клієнтів, переговори, презентації, налагодження відносин з відповідальними фахівцями замовників, отримати механізми реалізації проектів та їх закріплення, супровід клієнтів, консалтинг, контроль BackOffice-процесів, підписання та супровід договорів, звітність, розвиток напрямку продажу. Успішне проведення тендерних процедур для клієнтів державного сектору.

Фокус на напрямках: інформаційна безпека, Microsoft Azure та Office 365.
.
Досягнення: виконання поставлених цілей, успішні продажі хмарних рішень Azure та Office 365, вивчення лінійки продуктів Microsoft, здобуття знань з ліцензування продуктів Microsoft

Менеджер з продажу

з 09.2016 по 02.2017 (5 місяців)
ТОВ «ДПА Київ», Киев (IT - консалтинг / LSP Partner Microsoft)

Напрямок діяльності: генерація і успішне ведення продажів по спеціальним програмам корпоративного ліцензування Microsoft EA\EAS, MPSA, OLP, OV, генерація і успішне ведення продажів по напрямках Software, Hardware, Services, Cloud. Активна сумісна робота з компанію Microsoft для розвитку нових клієнтів.

Досягнення: з нуля розвиток нового напрямку продажу, проекти в сегменті SMS&P (Small and Midmarket Solutions and Partners Group)

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами Департаменту по роботі з державними органами.

з 03.2013 по 10.2014 (1 рік 7 місяців)
АТ «ЕНВІЖН – УКРАЇНА», Киев (Системний інтегратор в галузі інформаційних технологій)

Напрямок діяльності: продаж рішень у сфері інформаційних технологій в тому числі комплексних проектів, розвиток і підтримка партнерських відносин з клієнтами державного сектору.

Досягнення: успішні продажі та виконання поставленого плану, отримання знання галузевої специфіки та стратегії продажів ІТ-рішень для державного сектору.

Провідний консультант по корпоративним клієнтам. Відділ по роботі з державними установами

з 10.2006 по 02.2013 (6 років 4 місяці)
ПрАТ «Інком», Киев (Системний інтегратор в галузі інформаційних технологій)

Напрямок діяльності: пошук та залучення нових клієнтів, ведення комерційних переговорів з клієнтами, виробниками, дистриб'юторами, проведення тендерних процедур відповідно до закону України про державні закупівлі, розвиток і підтримка партнерських відносин з клієнтами.

Досягнення: успішні продажі та виконання посталенного плану, ініціація та участь в налагодженні міжструктурних взаємодій в середині компанії

Освіта

Національний Технічний Університет України “Київський Політехнічний Інститут”

Інженерно­ - хімічний факультет, спеціальність: “Технологія обробки деревина та рослинної сировини”. Здобув звання магістра., Киев
Вища, з 2000 по 2006 (5 років 9 місяців)

Знання мов

Іврит — початковий

Додаткова інформація

Чесний та відкритий в взаємовідносинах. Завжди готовий до прийняття рішень і дій. Готовийнести за них відповідальність. Цілеспрямований, наполегливий. Стресостійкий. Длясаморозвитку та власної мотивації постійно навчаюся та потребую нових знань.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: