Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 січня 2024 PRO

Федір

Хімік-аналітик, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Хімік-аналітик науково-дослідної лабораторії

з 07.2023 по нині (9 місяців)
СУІП ТОВ "Сперко Україна", Вінниця (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Інженер контрою якості ПММ випробувальної лабораторії ЦПВ TFC

з 03.2017 по нині (7 років 1 місяць)
АТ Концерн Галннафтогаз, Вінниця (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Вхідний та вихідний контроль паливно-мастильних матеріалів,
відбір проб бензинів та дизельного палива з вагоно-цистерн, авто-цистерн, з резервуарів вертикальних, горизонтальних.
Проведення випробувння палива за основними фізико-хімічними показниками: визначення октанового числа на моторній установці УИТ-65 за моторним і дослідним методом; визначення вмісту ароматичних вуглеводнів та кисневмісних органічних сполук на газовому хроматографі Agilent 7890B; визначення вмісту сірки у світлих нафтопродуктах на аналізаторі сірки; визначення фракційного складу світлих нафтопродуктів; визначення кінематичної вьязкості дизельного палива за температури 40 градусів Цельсія; випробування на мідній пластинці; вміст механічних домішок; визначення залишку фактичних смол; визначення температури спалаху у закритому та відкритому тиглі дизельного палива та олив. Проведення розрахунків, занесення отриманих даних до журналів, оформлення та видача паспортів якості палива.
Прийняття участі в інвентаризаціях по визначенню кількості нафтопродуктів на підприємстві, з використання вимірювального обладння (лот-рулетка, метршток, ареометр, паливно-роздавальна колонка), приймання участь в приготуванні розчинів-присадок для поліпшення якості палива.
Слідкувати за технічним станом засобів вимірювальної техніки, періодично проводити їх повірку та внутрішнє калібрування

Експерт сектору експертизи наркотичних засобів, їх аналогів та прекурсорів відділу спеціальних видів експертизи

з 09.2014 по 11.2015 (1 рік 2 місяці)
НДЕКЦ ПРИ УМВС України у Вінницькій області, Вінниця (Охорона, безпека, оборона)

1. Проведення судових еспертиз речовин, які надходили у рамках кримінальних проваджень на наявність в них наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, визначення маси цих речовин в перерахунку на суху речовину.
2. Проведння слідчих дій у рамках кримінальних проваджень: огляд місця події в статусі спеціаліста-криміналіста, виявлення, фіксація і вилучення слідів біологічного та хімічного походження, криміналістична фото та відеозйомка при огляді місця події, робота із засобами вимірювальної техніки.

Освіта

Вінницький державний педагогічний університет ім. М. Коцюбинського

Природничо-географічний. Педагогіка і методика середньої освіти. Хімія, Вінниця
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 10 місяців)

У 2009 році закінчив Вінницький державний педагогічний університет ім. М. Коцюбинського за спеціальністю Педагогіка і методика середньої освіти. Хімія, та здобув кваліфікацію вчителя хімії та основ інформатики.

Знання і навички

Користувач ПК Водійске посвідчення категорії А,В

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — середній

Додаткова інформація

З серпня 2009 року по серепень 2014 року працював вчителем хімії, фізики, інформатики та спеціалістом з охорони праці Іванковецької СЗШ І-ІІ ступенів с. Іванківці Козятинский район Вінницька область.
З 4 вересня 2014 року по 7 листопада 2015 року працював експертом сектору експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів відділу спеціальних видів експертизи Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Вінницькій області. 7 листопада звільнений з ОВС в вязку з реорганізацією і скороченням штату.
З 14 березня 2017 року по 1 грудня 2019 року працював лаборантом вінницької випробувальної Лабораторії. Центр паливних випробувань TFC ПАТ ,"Концерн Галнафтогаз".
З 2 грудня 2019 року по теперішній час працюю Інженером з контролю якості паливно-мастильних матеріалів Вінницької випробувальної лабораторії. Центр паливних випробувань TFC АТ "Концерн Галнафтогаз".

Схожі кандидати

Хімік-аналітик
Вінниця

Хімік-аналітик
Вінниця, Хмельницький

Хімік-аналітик
Вінниця

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: