Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Анна

Журналіст, редактор, копірайтер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою

з 12.2023 по 03.2024 (3 місяці)
Державний центр зайнятості, Київ (Державні організації)

Працюючи в Державному центрі зайнятості робила разом з командою тексти для сайту Державної служби зайнятості та фейсбук-сторінки, редагувала тексти колег-комунікаційників, викладала матеріали на сайт, відвідувала профільні заходи.

Журналіст, редактор

з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
Медіа Холдинг Millenium Club, Дніпро (ЗМІ, медіа)

В рамках співпраці з Медіа Холдингом Millenium Club працювала з мотивуючим напрямом історій успіху.

Історії успіху для мене - це один великий жанр, в якому міксуються особистості, думки, долі. Працюючи з історіями успіху розумієш, як тобі пощастило, адже герої/героїні публікацій довіряють тобі найвідвертіше: свій особистий та творчий шлях.

Якщо казати про конкретний вид тексту з яким працювала, то це інтерв'ю у всьому його різноманітті, це велика повноцінна робота над ним: пропонування тем для інтерв'ю, складання запитань, проведення інтерв'ю, його розшифровка та власне написання тексту.

Копірайтер

з 03.2019 по 02.2022 (2 роки 11 місяців)
Фріланс, Україна (ЗМІ, медіа)

Як журналіст-фрілансер:

- пишу будь-який контент для сайтів та ЗМІ (статті, інтерв'ю, історії успіху, бізнес-легенди і т.д.);

- створюю тексти, що продають, для соцмереж;

- роблю розшифровку аудіо та відео (це можуть бути інтерв'ю, доповіді спікерів, коуч-сесії та будь-яка аудіо чи відео інформація, яку треба перетворити на друкований текст);

- складаю запитання для інтерв'ю;

- корегую та редагую готові тексти;

- розробляю контент-плани.

Приклади деяких текстів, над якими працювала на умовах фрілансу та в якості штатного працівника:

1. Інтерв'ю:

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Білозор: «Професійний максималізм - наша основна сімейна риса»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (Денис Мусіч: «Успіх просто так не дається»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (Олександр Білозор: «Щелепно-лицьова хірургія - дуже непередбачувана професія»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (Аліна Логозяк - людина, яка вміє керувати будинками)

https://tv.ua/interview/andrana-muzika-dizayn-ce-dv-spravi-shcho-mene-nadihayut-108470.html (Андріана: «Музика і дизайн – це дві справи, що мене надихають»)

2. Тексти про подорожі

http://aerolax.com/?fbclid=IwAR1BZ2ZgPMNE_NDNxNcxrg3N4dr2-7agcs6Lfzw8DnMhDNlcqICfLSxto9U# (за цим посиланням знайдете 5 моїх текстів: «Франція з ароматом романтики», «Казкове озеро Комо, смачне тосканське вино та мальовничі лимонні сади Амальфі», «Історичні Афіни, пляжний Міконос та містичний Крит», «Американська Аляска, в яку хочеться закохатися», «Шрі-Ланка та Мальдіви: романтичний відпочинок з присмаком екзотики»

Журналіст, редактор

з 12.2018 по 02.2019 (2 місяці)
WorkSTEP to China, Суми (Пошук персоналу, HR)

WorkSTEP to China - це компанія з працевлаштування вчителів англійської в Китай. У рамках співпраці з цим проєктом писала тексти для сайту та соціальних мереж. Крім цього редагувала вже готові тексти, складала контент-план та розробляла рубрики для сайту. Такі, наприклад, як: "В путешествие по городам Поднебесной", "В лучших семейных традициях Китая", "Шедевры и звёзды китайского кинематографа", "Беседы за чашкой чая" (інтерв'ю), "Секреты китайской кухни" та інші. Максимально їх наповнювала. Ця робота була проєктною.

Журналіст, редактор

з 08.2018 по 09.2018 (1 місяць)
Український Медіа Холдинг, Видавничий Дім (редакція сайту TV.ua), Київ (ЗМІ, медіа)

В рамках співпраці з сайтом TV.ua: складала запитання для інтерв'ю, писала інтерв'ю, працювала над статтями для рубрик: "ШОУBIZ", "Киноман", "Психология", "Отношения", "Мода и стиль", "Красота и здоровье", "Автоледи", "Путешествия", "Наука и техника", "Еда и рецепты", "Гороскоп", писала новини шоу-бізнесу, публікувала матеріали на сайті.

Pr-менеджер

з 02.2018 по 04.2018 (2 місяці)
Видавничий Дім MEDIA-PRO, журнал "Екологія підприємства", Київ (ЗМІ, медіа)

В журналі "Екологія підприємства" познайомилася з новим для себе напрямом піару. Працювала над просуванням проєкту-визнання "Екотрансформація-2018":

1. Складала базу контактів з тих, хто міг би бути корисним: торгово-промислові палати, асоціації, консалтингові компанії, освітні заклади, ЗМІ.

2. Розробляла пропозиції партнерства для офіційних та інформаційних партнерів, розсилала їх, налагоджувала комунікацію

3.Писала прес-релізи для проєкту-визнання з метою їх подальшого розміщення на ресурсах офіційних та інформаційних партнерів.

Крім роботи з Екотрансформацією займалась піаром журналу "Екологія підприємства". Для цього:

- шукала максимально корисні заходи для нас, домовлялась з організаторами про співпрацю на принципах інформаційного партнерства;

- працювала за стендом на виставках (презентувала промо-матеріали журналу);

- як PR-менеджер відвідувала різноманітні заходи (енергетичні та агро-форуми, "круглі столи", прес-конференції);

- писала пост-релізи з заходів, новини.

Журналіст, редактор

з 05.2017 по 02.2018 (9 місяців)
Міжнародна група Медіа-компаній, Київ (ЗМІ, медіа)

Під час своєї роботи в ANTVAN мала можливість максимально розвиватися у жанрі інтерв'ю. Це і складання запитань для нтерв'ю (з акцентом на індивідуальний підхід до кожного героя), і проведення інтерв'ю, і розшифровка, і написання.
І це, звичайно, прекрасний досвід - досвід пошуку в людині тієї самої родзинки. Адже історія кожного унікальна. Все що треба - помітити цю унікальність, знайти особливі деталі, що зможуть максимально розкрити особистість. Мені як журналісту це дуже цікаво.
Також в рамках співпраці з Antvan та Antvan kids писала дописи, що продають, редагувала тексти, вичитувала номер, працювала з практикантами (розповідала їм, яким має бути легкий для сприйняття текст, вчила писати простіше, будувати свій матеріал на основі діалогу з подружкою).

Журналіст

з 05.2016 по 12.2016 (7 місяців)
Газета "Громадський ревізор", Бровари (ЗМІ, медіа)

"Громадський ревізор" - це загальнополітична газета, акцент в якій ставиться на інформаційних та аналітичних жанрах. Вона є хорошим прикладом якісної інформаційної журналістики.
Працюючи тут отримала прекрасний досвід, адже працювала як універсальний журналіст з абсолютно різними: не завжди простими, але завжди важливими темами.

Впевнено сьогодні можу сказати, що "Громадський ревізор" - це занурення у матеріал, безперервне спілкування з експертами, подача різних точок зору, можливість та необхідність аналізувати.
Головні жанри, з якими працювала у рамках газети: розширені новини, статті, репортажі, а іноді й журналістські розслідування.

Радіоведуча, журналіст, сценарист

з 02.2015 по 11.2015 (9 місяців)
Яскраве радіо, Київ (ЗМІ, медіа)

Працюючи на позиції радіоведучої вела лінійні ефіри, ранкове шоу. Також розробляла рубрики ранкового шоу, робила сценарії для нього, виконувала функцію гостьового редактора.

Досі пам'ятаю три свої улюблені рубрики:

1. "Людина ранку". В рамках цієї рубрики ми запрошували на ефір представників абсолютно різних та завжди цікавих професій; людей, які могли б розказати про свої цікаві бізнес-проєкти.

2. "Під стрілами амура". Для заповнення цієї рубрики шукали закоханих пар, які в прямому ранковому ефірі розповідали свою історію кохання.

3. "Через терни до зірок". В рамках цієї рубрики були раді бачити в ефірі як починаючих, так і вже відомих артистів, що презентували свою пісню, розповідали про творчий шлях та ділилися новинами.

Освіта

Маріупольський державний університет

Філологічний, журналістика, Мариуполь
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Закінчила Маріупольський державний університет за напрямом "Журналістика та інформація". Отримала диплом спеціаліста. Перші 4 роки вчилася на денному відділенні. Потім перевелась на заочне.

Додаткова освіта та сертифікати

Майстерність ведучого радіопрограм (у Києві)

рік закінчення: 2015, курс тривав 5 месяців

Знання і навички

Емпатійність Комунікабельність Гарна дикція Журналістика Написання статей Створення контенту Редагування текстів Коректура текстів Постинг контенту Копірайтинг Креативність Доброзичливість Ведення соціальних мереж Грамотна усна та письмова мова

Додаткова інформація

Мене звати Анна Кондратьєва. Мені 33. І ось уже більше 5 років я створюю емоційні, душевні тексти українською та російською. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну повноцінно перейшла на українську! Тому готова розглядати співпрацю виключно з українськими та україномовними компаніями/ проєктами. Жодною іноземною мовою на сьогоднішній день, на жаль, не володію, але працюю над цим. Мої тексти – це у більшості випадків діалог з читачем, пошук цікавих рішень в розкритті теми і не завжди типовий погляд на речі. Кожний матеріал для мене особливий. Тому спочатку шукаю родзинку в людині/компанії, а потім відображаю те, що відкрила/побачила у своїй публікації.

Ціную свій час та свою роботу, тому готова виконувати лише оплачувані тестові завдання (якщо вони потрібні для прийняття остаточного рішення). За запитом можу відправити окремим файлом своє портфоліо.

Люблю жанр історій успіху, люблю писати про людей так, щоб вони самі помічали значимість у тих буденних речах, що роблять. Створення текстів для мене – це не просто робота, це моє хобі, це пошук нових сеансів, це професійний розвиток. Вірю в те, що тексти окрім свого основного покликання - інформування, впливу на маси та рекламування, можуть ще й зцілювати. На особистому досвіді практикую так звану терапію зцілення текстами. Тому на перше місце ставлю авторську позицію, спроможність автора вкладати емоції в текст, міксуючи його з особистим досвідом. Тобто роблю акцент на наступному: щоб щось написати, треба це для початку прожити.

Захоплююся психологією, тому досить часто на моїх сторінках з'являються дописи саме на цю тему. Також пишу про Маріуполь, іноді про музику, кіно, ділюся власними спостереженнями, озвучую на своїх сторінках вірші.
Озвучка, до речі, також те, що мене захоплює.

Професійного досвіду в SMM у мене немає, але для своїх сторінок я регулярно не тільки пишу тексти, а й записую розмовні сторіс, обрізаю відео за потреби, накладаю на свої фото аудіо-файли й також за потреби обрізаю і склеюю їх. Користуюся програмами: Audio cutter та Youcut.

У мене є вища філологічна освіта за напрямом "Журналістика та інформація". За час своєї практичної діяльності створювала тексти для радіо, глянсових журналів, газет, сайтів, інтернет-ЗМІ. Писала на найрізноманітніші теми. Робила матеріали для рубрик: "Кіно", "Шоу-бізнес", "Здоров'я", "Психологія"; висвітлювала темы екології (на рівні відвідування профільних заходів); писала про культурне та соціальне життя Броварів, вела ранкове шоу на радіо та повністю прописувала сценарії ранкових ефірів.

Роботу шукаю переважно за фахом, але готова розглянути й інші напрями. Мені було б цікаво співпрацювати з друкованими та інтернет-ЗМІ, радіостанціями, студіями звукозапису, компаніями з інших сфер, яких цікавить створення текстового контенту. Також в мене є невеличкий досвід у продажах. Свого часу працювала менеджером в інтернет-магазині, зовсім трошечки була продавцем-консультантом в магазині дитячих іграшок, ну і під час свого перебування в Латвії, трохи попрацювала касиром.

Серед своїх професійних та особистісних якостей можу виокремити: чесність, відкритість, щирість, комунікабельність, креативність, ініціативність, позитивність, відповідальність, роботу на результат, дружелюбність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: