Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 березня 2024

Людмила

Журналист, редактор, корректор, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто проживання:
Просяна
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Літературний працівник, кореспондент, редактор відділу листів і культурно-масового життя

з 02.2017 по 04.2023 (6 років 2 місяці)
ТОВ "Редакція газети "Покровський край", Покровське (ЗМІ, медіа)

Додаткова освіта та сертифікати

Журналістика, The European School of Education by Correspondence (ЄШКО)

2006-2007, 7 місяців

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Федоренко Людмила Андріївна

Журналіст, коректор, редактор, перекладач, від 12000 грн./міс.,
Бажана віддалена робота. Готова співпрацювати з будь-якою компанією чи редакцією відповідного спрямування з будь-якого куточка України.

Дата рождения: 10 квітня 1962 р.
Город: с. Маломихайлівка Покровського (Синельниківського) району
Регион поиска: Дніпропетровськ, Київ, інші регіони
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Эл. почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Опыт работы
редактор відділу листів і культурно-масової роботи газети "Покровський край"
з 02.2006 по 10.2013 (понад 10 років + паралельно 10 років редагувала корпоративну газету ТОВ «ПроскоРесурси»), а також з 02.2017 по 04.2023 - літературний працівник, журналіст у
КП Редакція газети "Покровський край" (ЗМІ).
Опрацювання листів, що надходять у редакцію, перевірка і підготовка їх до друку в газеті. Висвітлення культурного, освітнього, спортивного (минулого і сучасного) життя в районі. Нариси про людей праці. Інформаційні статті про події, інтерв'ю з посадовцями різних установ. Висвітлення промислового і сільськогосподарського виробництва у північній частині колишньої Покровщини. Редагування творів місцевих авторів літературного характеру.

Образование
вища освіта:
з 09.1980 по 06.1984 р. – ЗНУ (колишній Запорізький державний педагогічний інститут), філологічний, вчитель української мови і літератури, Запоріжжя.
З 2006 по 2007 р. – Європейська Школа Кореспондентського Навчання – заочний курс за спеціальністю «журналістика», журналіст – сертифікат з відзнакою.

Дополнительная информация
Перед роботою в редакції "Покровського краю" працювала корреспондентом-організатором (редактором) багатотиражної газети «Трибуна колгоспника», кореспондентом жіночої газети «Берегиня», літературним працівником редакції газети «Радянське слово» (перейменованої в «Покровський край»). Більше десяти років допомагала створювати газету ТОВ «Проско Ресурси» (збір матеріалів, написання статей, планування, верстка, вичитка сторінок), писала статті для обласних газет. Маю більше 40 років загального трудового стажу.
Комунікабельна, працелюбна, відповідальна. Прагну і до професійного, і до індивідуального розвитку. Толерантна до всіх, але не терплю несправедливості.
Член Національної спілки журналістів України з 2006 року.
Захоплююсь поезією, декоративно-вжитковим мистецтвом, вирощуванням квітів. Складаю вірші, пісні, які виконують мої доньки. Публікувалася в пресі Запорізької, Херсонської, Дніпропетровської областей, в альманахах «Весы» (Генічеськ), «Крила» (Дніпропетровськ), "Горизонти" і "Затишок" (м. Хмельницький) та інших, у збірці поезій «Натхненні рідною землею», маю книжку власних поезій «Квітка в сяєві долонь», видану в Києві.
Вільно володію комп’ютером на рівні користувача ПК, вмію працювати в Microsoft Office (Word), а також у редакторсько-верстальних програмах РМ-6, РМ-6,5, РМ-7. Вільно володію українською, російською мовами, маю робочі знання з французької.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: