Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 січня 2017

Ірина

Инженер-проектировщик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

ІРИНА МИКОЛАЇВНА БУРЧ

Дата народження: 14/01/1987
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
@-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: просп. Василя Порика 16/43, 04215, м. Київ

ОСВІТА

1993-2003 - Державна загальноосвітня школа-комплекс І-ІІІ степенів №28 м.Рівного (клас з поглибленим вивченням іноземної мови та математики)

2003-2008 - Факультет будівництва та архітектури Національного університету водного господарства та природокористування, м. Рівне. Отримала ступінь спеціаліста з відзнакою та нагороду переможця конкурсу НУВГП на кращий дипломний проект зі спеціальності «Міське будівництво та господарство».

СТАЖ РОБОТИ

2008/03-2010/09 - інженер-проектувальник, ТзОВ «БудПроект», м.Рівне.
Займалась розробкою робочих проектів на будівництво та реконструкцію житлових, громадських, промислових будівель та споруд, внесенням змін в робочу документацію. На рахунку чотири робочих проекти індивідуальних житлових будинків загальною площею в середньому 150-200м2 кожен; робочий проект готелю з об’єктами дорожнього сервісу площею 950 та 1000м2 відповідно; реконструкція адміністративної будівлі з добудовою офісно-складських приміщень загальною площею 700 м2; будівництво виробничо-сервісного центру загальною площею 900м2; комплексний об’єкт з надбудови адміністративного та виробничого корпусу, будівництва складських приміщень загальною площею 500, 1000 та 1500м2 відповідно; будівництво торгового центру по каркасно-монолітній схемі з сіткою колон 6х6м загальною площею 4750м2; будівництво одноповерхових складів по каркасно-металевій схемі з сіткою колон 6х12м загальною площею по 950м2 кожен; будівництво магазинів продовольчих та непродовольчих груп загальною площею 200, 500, 1000 м2, та ін.

2010/10 - 2012/10 - працівник фізичний у приватному господарстві та господарчих закладах, Польща (Zakład Przetwуrstwa Owocowo-Warzywnego Dawtona; Kozfur SP.Z.O.O. (chуw, hodowla, przedsiębiorstwo rolnicze))

2012/10 - досі - працівник фізичний у господарчому закладі, Польща (AMI społka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. (ubojnia drobiu) operator źołądkarki, klipsowanie, dzielenie)

ЗНАННЯ МОВ

Українська - рідна
Російська - вільно
Польська - вільно
Англійська - продвинута + технічна (на рівні університету)

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ

Права - категорія В
Володію - ArchiCad, AutoCad, PfotoShop, Microsoft Office (частково АВК, Lira, Мономах) та ін.
Ділові якості - бажання працювати на результат, вміння працювати в команді, цілеспрямованість в досягненні поставленої мети.
Особисті якості - чесність, відповідальність, сумлінність, працьовитість, аналітичність.

Схожі кандидати

Конструктор
25000 грн, Київ

Інженер-конструктор
Київ

Проєктант
Київ, Бориспіль, Дистанційно

Инженер-технолог, проектировщик
Київ, Дистанційно

Інженер-конструктор
Київ

Інженер-конструктор
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: