Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 грудня 2022

Віктор

Офис-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Призвіще. і'мя , по батькові: Шевчук Віктор Петрович
Родинний стан: одружений.
Домашня адреса: Вінницький р-н с. Писарівка Івана-Франка 13
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Навчання: 1999 — 2004 рр. - Вінницький інститут регіональної економіки та управління за спеціальністю «Облік і аудит» (кваліфікація «бухгалтер - економіст» ).
Досвід роботи: з вересня 2004 р. - серпень 2005 р працював оператором ПК на ТОВ «ЛОТ» (переробка дуба — кругляка в паркетну заготовку на експорт). Виробничі завдання: ведення кількісного обліку на складі готової продукції та підготовка пакету документів для митниці.
З вересня 2005 року - продавець — консультант та зав. склад (каналізаційні та поліетиленова труби) на СПД Чуйко у магазині «Сантехніка».
З 2009 року по 01.03.2013 року. офіс-менеджер по продажу та закупівлі сантехніки та супутніх товарів (ручний інструмент, кріплення) СПД Ковтун В. К.. Основні обов’язки: аналіз ринку в сфері діяльності та планування об’єму та асортименту закупівлі товарів, ведення переговорів з постачальниками, контроль та облік за асортиментом на роздрібних точках продажу, робота з існуючими покупцями та пошук нових, контроль взаєморозрахунків, консультації щодо особливостей асортименту.
З 01.03.2013 по 02.01.2014 року - завідуючим складу на ТОВ “ГЕЙЗЕР” (оптова торгівля інсталяційною сантехнікою), прийом – видача товарів, організація роботи складу, ведення переобліку, поточний гарантійний ремонт насосної частини глибинних та поверхневих насосів.
З 03.2014 року по 09.2019 працював менеджером з продаж в компанії Армекс (виробництво вхідних та міжкімнатних дверей). Виробничі обов’язки: ведення клієнтської бази та її розширення, прорахунок вартості дверних блоків різних конструктивів та їх подальше оформлення в заявку на виробництво, відстеження стадії готовності замовлень, організація встановлення дверей. Консультації щодо особливостей асортименту роздрібних клієнтів.
Додаткові відомості: вільно користуюсь: 1С Підприємство 7.7; пакетом програм Microsoft Office (Word, Excel, Access та інші), інтернет.

В. П. Шевчук

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Офіс-менеджер
14000 грн, Вінниця

Офісний працівник
18000 грн, Вінниця

Адміністратор рецепції
15000 грн, Вінниця

Офіс-менеджер, адміністратор
15000 грн, Вінниця

Адміністратор, офіс-менеджер
12000 грн, Вінниця

Помічник керівника
Вінниця

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: