Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 серпня 2016

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3243008

Копирайтер, рерайтер, коректор, редактор, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст II категорії (коректор)

з 08.2013 по нині (10 років 8 місяців)
Освіта, наука

Редагування і корегування внурішньоуніверситетської документації, а також вихідної кореспонденції. На цій посаді два рази отримувала підвищення за якість роботи та оперативне виконання завдань різної складності та різного об'єму.

Освіта

Запорізький національний університет

Філологічний, українска мова та література, Запоріжжя
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Поглиблене вивчення всіх розділів мовознавства та літературознавства, що дає змогу випускникам після закінчення працювати вчителями, викладачами, коректорами, журналістами телеведучими, філологами-дослідниками, літературними критиками та ін. Лінгвістичні та літературні питання розглядаються, як в синхронічному, так і в діахронічному аспектах. Під час навчання багато уваги приділяється практичному застосуванню знань (позитивний бік такого підходу важко переоцінити, бо "суха теорія", як правило, залишається просто " сухою теорією"). Навчальна програма філологічного факультету також включає проходження практик (фольклорна, ділектологічна, педагогічна). Кожен рік студенти готують наукові роботи: 1-3 курси - курсові, 4 курс - дипломна робота бакалавра, 5 курс - дипломна робота магістра або спеціаліста. Написання нукових праць дає змогу продемонструвати свої знання та спробувати себе в якості науковця, дослідника-пошукача, критика та ін.

Додаткова інформація

Досконало володію українською та російською мовами; є впевненим користувачем ПК (Microsoft Office (маю великий досвід редагування текстових дoкументів у MS Word); Інтернет (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox та ін.) впевнено працюю в різних операційних системах (Windows, Linux).
Серед особистих якостей виділила б такі: уважність, скурпульозність, відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, професійна "дотошність", постійне прагнення здобувати нові знання та безмежне бажання працювати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: