Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 вересня 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/325684

Керуючий магазином

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кондитерська

з 11.2019 по 09.2022 (2 роки 10 місяців)
Заступник керуючого, Херсон (власне хлібобулочне та кондитерське виробництво оптово-роздрібна торгівля продукцією власного виробництва)

- організація та управління хлібопекарським та кондитерським виробництвом, кафе-магазинами з роздрібною торгівлею, чисельність працівників цеху від 15 осіб, чисельність працівників кафе-магазинів від 20 осіб.
- складання та виконання виробничих завдань. Налагодження виробничих процесів. Удосконалення організації виробництва, контроль за дотриманням технологічних процесів, контроль якості продукції, що випускається, на всіх етапах виробництва, аналіз причин браку і випуску продукції низької якості та розробка заходів щодо їх попередження та усунення.
- закупівля нового обладнання з розрахунком окупності. Розробка і запуск нових видів продукції та просування на ринок. Робота з постачальниками: моніторинг закупівельних цін на сировину для виробництва, укладання договорів.
- організація відкриття і подальше ведення чотирьох кафе-магазинів фірмової торгівлі "при виробництві". Розрахунок рентабельності закладів. Підбір обладнання, асортименту продукції для кожного кафе-магазину та підбір персоналу: навчання, стажування.
Досягнення: збільшення обсягу виробництва на 35%; скорочення витрат на 25% без втрати якості готової продукції; створена клієнтська база дистриб'юторів збільшила продажі на 30 %. 100% виконання плану. Виведення кафе-магазинів в плюс. "0" плинність кадрів.

Приватний підприємець

з 06.2011 по 11.2019 (8 років 5 місяців)
магазини одягу, Херсон (Роздрібна торгівля)

Директор з розвитку та продажів

з 02.2009 по 06.2011 (2 роки 4 місяці)
ПуАТ, Київ (надання бухгалтерських та юридичних послуг, аудит та оцінка, патентування, адвокатське об'єднання, рекрутингово-кадрові послуги, туризм, інформаційно-консультаційний центр, пасажирські автоперевезення та інші напрямки)

- запуск нових напрямків (14) холдингу, опрацювання концепції та розробка продуктів, планування і бюджетування; координація робіт з реалізації проектів на всіх етапах, контроль; забезпечення кваліфікаційним персоналом нових напрямів; впровадження бізнес-процесів і постановка операційної роботи;
- стратегічне планування розвитку продажів напрямків холдингу на період (місяць, квартал, рік); контроль виконання плану продажів, аналіз показників; звітність;
- організація прямих продажів і роботи відділів продажів (пошук і залучення нових клієнтів, активні продажі, презентації)

Заступник директора філії

з 04.2008 по 02.2009 (10 місяців)
Лізингова Компанія, Київ (фінансовий та оперативний лізинг легкових і вантажних автомобілів, спецтехніки тощо)

- організація фінансової служби на підприємстві (досвід створення фінансової служби з нуля); організація і постановка управлінського обліку на підприємстві, складання звітів для акціонерів; бюджетування (складання фінансових планів), побудова бюджетного процесу на підприємстві, контроль за виконанням бюджету (фінансових планів); аналіз і контроль витрат на підприємстві, управління грошовими потоками; контроль і облік розрахунків з дебіторами, кредиторами; облік розрахунків з працівниками підприємства; аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства
- робота по залученню клієнтів, комплексна експертиза і супровід проєктів (моніторинг Лізингоодержувачів і предметів лізингу, реєстрація та зняття з обліку автотранспорту, страхування), розрахунок прогнозів від результатів лізингових проєктів;
- робота з дилерами (домовленість про співпрацю, підписання агентських договорів, розробка та впровадження спільних акцій)

Директор філії

з 03.2006 по 04.2008 (2 роки 1 місяць)
Фінансова Компанія, Київ (посередницька діяльність у сфері споживчого кредитування + колекторська діяльність)

Управління, контроль і відповідальність за діяльність компанії, зокрема: оперативне керівництво і стратегічний розвиток, управління і контроль фінансових потоків, кадрова політика і система мотивації, координація роботи структурних підрозділів і розвиток бізнесу в регіонах, маркетинговий аналіз ринку, аналіз фінансово-господарської діяльності, планування, управлінська звітність, взаємодія з дозвільними та контролювальними органами, проведення переговорів і укладення контрактів.

Керівник відділення банку

з 09.2002 по 02.2006 (3 роки 5 місяців)
Керівник відділення банку, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація, контроль і координування роботи відділення, активне залучення та забезпечення якісного обслуговування клієнтів, організація роботи по виконанню планових показників, збільшення обсягу продажів банківських продуктів, проведення фінансового моніторингу та ідентифікації клієнтів, систематичний аналіз виконання відділенням затверджених планових показників, навчання та контроль роботи співробітників відділення, залучення та обслуговування поточних, пенсійних і депозитних рахунків юридичних і фізичних осіб, приватних підприємців у національній та іноземній валютах.

Освіта

Херсонський Экономічно-Правовой Інститут

Фінанси; Економіка і підприємництво, Херсон
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

дипломи з відзнакою

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: