Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 листопада 2017

Назар

Копірайтер, рерайтер, журналіст, контент-менеджер, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Миколаїв (Львівська обл.)
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з обслуговування корпоративних клієнтів

з 04.2015 по 05.2015 (1 місяць)
ПАТ КБ «ПриватБанк», Львов (Фінанси, банки, страхування)

23 березня - 06 квітня 2015р. - проходження практики в ПАТ КБ «При-ватБанк» (успішно оволодів практичними навичками роботи в банку і знан-нями новітніх банківських технологій та сервісу ) з успішним зарахуванням на посаду менеджера з обслуговування корпоративних клієнтів після її проходження.
06 квітня - 14 травня 2015 р. - менеджер з обслуговування корпо-ративних клієнтів в ПАТ КБ «ПриватБанк». Функціональні обов'язки на посаді: пошук та залучення клієнтів малого та середнього бізнесу на обслуговування до ПАТ КБ "ПриватБанк", продажа всіх продуктів банку, який включав щоденний об дзвін та проведення зустрічей в сегменті МСБ (відкриття поточних рахунків ЮО та СПД, кредитування клієнтів МСБ, залучення та оформлення зарплатних проектів для комерційних та бюджетних організацій, залучення торгівельних точок до послуги еквайрінг (POS-термінали), продаж та оформлення депозитів для ЮО, тощо), виконання особистих планів по продажах, повне обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу

Директор

з 03.2010 по 09.2013 (3 роки 6 місяців)
Фрейзер, Львов (Послуги для населення та бізнесу)

Сфера обов’язків: консалтинг, планування, проектування, маркетинг, прийняття всіх управлінських рішень, провадження політики зростання та пошуку нових клієнтів, співпраця з адміністрацією вищих навчальних закладів та державними органами.
Досягнення: запуск підприємства з нуля; постійне розширення та зростання кількості точок обслуговування до максимально можливого у Львові, керуючись щодо критеріїв рентабельності; постійне успішне кураторство усіх згаданих точок, стосовно їх робочого стану, якості обслуговування; виключно з позитивним результатом оновлення договорів оренди та участь у тендерах.

Освіта

Львівський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України

Менеджмент організацій, кваліфікація - магістр з менеджменту державних установ, Львов
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 10 місяців)

Магістерська робота „Ефективне управління маркетингом на підприємстві (на прикладі ДКП „Миколаївфармація”)” захищена з оцінкою „відмінно” та визнана взірцевою.

Додаткова освіта та сертифікати

Успішно завершив курс «Основи тестування програмного забезпечення» від Lviv IT School.

2015, 3 місяці

Знання і навички

Python Програмування Java

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

Особисті та ділові якості:

Оперативність в прийнятті рішень, вміння визначати цілі, орієнтація на результат, високий рівень відповідальності, комунікабельність, легко прижи-ваюсь в новому колективі та знаходжу мову з незнайомими людьми, досвід успішних угод про співпрацю, лідерські якості, цілеспрямованість, поряд-ність, креативіність, організованість, швидко навчаюсь новому, добре розви-нуті аналітичні здібності та логіка, проявляю ініціативу, здатний організову-вати і проводити різноманітні заходи.

Додаткові відомості :

Магістерська робота «Ефективне управління маркетингом на підприємстві (на прикладі ДКП „ Миколаївфармація ”)» захищена з оцінкою „відмінно” та визнана взірцевою.
Хороше знання англійської мови (розмовний рівень) та володіння ПК; розпочав вивчення французьської мови.
Успішно завершив курс «Основи тестування програмного забезпечення» від Lviv IT School. Вивчаю мови програмування Python та Java. В процесі навчання уже успішно закінчив англомовний курс по Python від сайту Codecademy.

Захоплення та хобі:

Інтернет-блогінг, ведення власного арт-блогу (приблизно 28000 підписників) - керівництво, написання статей і інтерв'ю, співпраця з рекламодавцями, створення унікального контенту; колекціонування арт-хаус і авторського кіно, музики; мистецтво; саморозвиток; філософія і психологія.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: