Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 жовтня 2022 PRO

Тимофій

Адвокат, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник сектора договорно-правовой работы

з 04.2004 по нині (20 років)
Концерн радиовещания, радиосвязи и телевидения, Киев (Телекомунікації, зв'язок)

Договірна та претензійно-позовна робота, нормативне забезпечення та правове супроводження діяльності підприємства. Виконую роботу щодо розробки проектів, погодження, укладення, внесення змін та розірвання цивільно-правових та господарських договорів (надання телекомунікаційних послуг, закупівля телекомунікаційного та комп'ютерного обладнання, програмного забезпечення, палива, спецодягу, меблів, послуг з ремонту, антикорозійного захисту (фарбування), перевезення, страхування, розроблення проектів землеустрою, виконання робіт з будівництва, реконструкції, радіочастотний моніторинг та забезпечення електромагнітної сумісності тощо). Здійснюю претензійно-позовну роботу (підготовка претензій, позовів, заперечень на позови, відзивів, апеляційних та касаційних скарг, заяв, клопотань; приймаю участь у судових засіданнях у справах з трудових, цивільно-правових, господарських, адміністративних спорів, а саме спорів щодо поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, скасування доган, стягнення невиплаченої заробітної плати, стягнення заборгованості за господарськими договорами, пені, інфляційних нарахувань та 3 % річних, стягнення страхового відшкодування, визнання договорів недійсними, визнання договорів укладеними, банкрутства, захист честі гідності та ділової репутації, скасування податкових повідомлень-рішень тощо). Виконую роботу щодо правового супроводження діяльності організації (підготовка та погодження кадрових та виробничих наказів, ведення листування з іншими організаціями та філіями Концерну РРТ, надання інформації та документів на запити контролюючих та правоохоронних органів, надання консультацій та роз'яснень працівникам Концерну РРТ тощо).

У 2013 році призначений головою комісії із соціального страхування Концерну РРТ. Комісія розглядає питання щодо призначення матеріальної допомоги за листками непрацездатності, надання інших соціальних послуг.

На конференції делегатів первинних профспілкових організацій Концерну РРТ у жовтні 2014 року обраний головою контрольно-ревізійної комісії Об'єднаної профспілкової організації Концерну РРТ. Здійснюю ревізію фінансово-господарської діяльності профспілкового комітету ОПО Концерну РРТ.

Брав участь у роботі комітету з конкурсних торгів (тендерний комітет) з питань державних закупівель.

Адвокат. Керуючий адвокатського бюро "Законне рішення Тимофія Багана" (код за ЄДРПОУ 42712744).

Освіта

НТУУ "КПІ"

Факультет права, спеціальність правознавство, Київ
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 10 місяців)

диплом спеціаліста с відзнакою

Додаткова інформація

Можлива робота на будь-якій посаді, що стосується юридичної діяльності (адвокат, юрисконсульт, провідний юрисконсульт, начальник (заступник начальника) сектору, відділу, помічник директора з юридичних питань тощо).

Можлива віддалена робота.

Володіння французькою мовою (розмовна), англійською (базовий), українською та російською (вільно), ПК

Відповідальність, старанність, уміння працювати в команді, бажання працювати та самовдосконалюватись, акуратність, прагнення в будь-якій діяльності досягти максимального результату.

Активний відпочинок, спорт, наукова та художня література.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: