Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 листопада 2017

Олександр

Повар гарячого цеху (тандир, мангал, хоспер), 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар гарячого цеху, хоспер

з 05.2017 по 10.2017 (5 місяців)
Готель-ресторан Вілла Санторіні, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар Універсал

з 11.2016 по 01.2017 (2 місяці)
Готель-ресторан Зелена Садиба, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Мангальщик

з 05.2016 по 10.2016 (5 місяців)
Готель-ресторан Вілла Санторіні, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Мангальщик - тандирщик

з 09.2015 по 03.2016 (6 місяців)
Ресторан СВС, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював на мангалі та тандирі поваром.

Мангальщик

з 05.2015 по 09.2015 (4 місяці)
Ресторан Рута, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар

з 11.2014 по 04.2015 (5 місяців)
Скаска Востока, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнув комунікабельної роботи персонала у роботі, слідкував за швидкістю та якістю видачі блюд.

Мангал, піцеол

з 05.2014 по 11.2014 (6 місяців)
Ресторан Рута, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого цеху, су-шеф, мангал, тандир.

з 05.2013 по 10.2013 (5 місяців)
Готель-ресторан Скаска, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Пекар

з 11.2012 по 04.2013 (5 місяців)
Пекарня, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого цеху, су-шеф, мангал, тандир.

з 05.2012 по 10.2012 (5 місяців)
Готель-ресторан Скаска, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Піцеол

з 12.2011 по 05.2012 (5 місяців)
Сеть ресторанов Помадора, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого цеху, су-шеф, мангал, тандир.

з 05.2011 по 10.2011 (5 місяців)
Ресторан Скаска, Одесса (Ресторпнний бізнес)

Досягнув досконалості у приготуванні різноманітніх блюд, ознайомився із європейською кухнею.

Освіта

Вище професійне училище морського туристичного сервісу

Повар судновий, Одесса
Середня спеціальна, з 2011 по 2013 (1 рік 6 місяців)

Під час навчання отримав багато знань та нових здібностей у своїй професії, що допомогло мені у здобутті роботи та професіональному розвитку.

Знання і навички

Кулінарія

Додаткова інформація

Працюю швидко і якісно, не боюсь труднощів у роботі, стрімко розвиваюсь та підвищую свою кваліфікацію. Також маю досвід роботи у пекарській сфері.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: