Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 вересня 2016 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3338769

IT-інженер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів, Одеса, Рівне

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника відділу підтримки та розвитку інфраструктури ІТ

з 03.2014 по 03.2015 (1 рік)
-, Ровно (Юриспруденція)

Супровід та підтримка локальної мережі невеликого офісу, 15 робочих місць. Підбір та налаштування технічної частини та програмного забезпечення для користувачів, закупівля обладнання, комунікація з постачальниками. Адміністрування та супровід веб-сайту компанії (CMS Joomla). Вирішення проблем використання ПК кінцевих користувачів.

Головний спеціаліст відділу інформатизації

з 06.2012 по 05.2014 (1 рік 11 місяців)
-, Ровно (Державні організації)

Ефективна підтримка користувачів. Супровід та підтримка локальної комп’ютерної мережі на 150 робочих місць. Підготовка документації для придбання техніки та встановлення робочих місць для нових користувачів. Розробка веб-аплікацій (PHP+MySQL+Ajax) та сайтів для внутрішніх потреб. Налаштування та супровід LAMP серверів. Підтримка та супровід локальних заходів (телеконференції, наради). Надання всебічної допомоги користувачам локальної мережі. Виконання інших суміжних задач.

Освіта

НУ "Львівська політехніка"

Захист інформації, Львов
Вища, з 2006 по 2011 (5 років 3 місяці)

Знання і навички

Windows MS Office HTML CSS PHP MySQL DHCP DNS IP (Internet Protocol) TCP Pascal jQuery VPN Assembler Маршрутизація NIX Пошукові системи Уміння аналізувати

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Відповідальний, амбітний та націлений на результат спеціаліст в галузі ІТ технологій з досвідом більше трьох років в help desk, більше п'яти років досвіду в програмуванні PHP+MySQL та 10 років в галузі ІТ в цілому. Мотивований, здатний працювати як в команді, так і індивідуально, ініціативний, аналітичний склад розуму.

Схожі кандидати

IT-специалист
Дистанційно

IT-спеціаліст
Дистанційно

IT-специалист
Дистанційно

IT-спеціаліст
Київ, Біла Церква, Дистанційно

IT-спеціаліст
Київ, Дніпро , ще 3 міста

IT-спеціаліст
50000 грн, Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: