Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 січня 2024 PRO

Руслана

Бухгалтер головний (єдиний)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 07.2019 по 09.2021 (2 роки 2 місяці)
ТОВ "ТІР ПАРК", Чернігів (послуги (СТО))

Підготовка та здавання звітності до контролюючих органів ( 2 підприємства на загальній системі оподаткування та 2 ФОП єдиний податок 2 група), ведення кадрового обліку, нарахування заробітної плати, реєстрація ПН/РК, розблокування ПН, планування ПДВ, облік основних засобів, МНМА, контроль над дотриманням порядку оформлення та подання до обліку первинних документів, контроль взаєморозрахунків з постачальниками, покупцями, звіряння з контрагентами (акти звіряння), облік в ЗЕД (імпорт), операції з валютою.

Головний бухгалтер

з 03.2018 по 06.2019 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Чернігівська картонажна фабрика", Чернігів (виробництво)

Підготовка та здавання звітності до контролюючих органів (підприємство на загальній системі оподаткування), нарахування заробітної плати, реєстрація ПН/РК, облік ПДВ, облік основних засобів, МНМА, контроль над дотриманням порядку оформлення та подання до обліку первинних документів, контроль за веденням касових операцій, облік в ЗЕД (імпорт), облік палива.

Бухгалтер единий

з 03.2012 по 04.2019 (7 років 1 місяць)
ТОВ ''ДС ГПУП СЕРВІС'', Чернігів (Охоронна діятельність)

Самостійне ведення бухгалтерського та податкового обліку. Знання кадрового діловодства. Складання податкової, фінансової звітності, а також звітів до пенсійного фонду. Маю досвід роботи на підприємстві з організацією роботи вахтовим методом. Облік ПДВ.

Главный бухгалтер

з 03.2004 по нині (20 років 1 місяць)
ТОВ ''Брас-плюс'', Чернігів (Надання в оренду власного нерухомого майна)

Самостійне ведення податкового та бухгалтерського обліку всіх ділянок (облік основних засобів, МНМА, матеріалів, облік касових операцій, проведення платежів у системі клієнт-банк, облік розрахунків з підзвітними особами, облік взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями, нарахування заробітної плати та ін.) первинних бухгалтерських документів. Ведення кадрової документації. Складання податкової, фінансової звітності, а також звітів до Фонду соціального страхування.

Бухгалтер единий

з 05.2003 по 03.2004 (10 місяців)
ТОВ ''Карина'', Чернігів (Виробництво трикотажних виробів)

Самостійне ведення бухгалтерського і податкового обліку. Складання податкової, фінансової звітності, а також звітів до пенсійного фонду та ін. Фонди соціального страхування.

Освіта

Черниговский Институт экономики и управления

Учет и аудит, Чернигов
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

Получила диплом специалиста.

Знання і навички

MS Excel MS Word 1С УТП Альфа-Авто Арт-Звіт, М.Е.DOC, Соната, електрон. кабінет платн. податк.ДФС

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: