Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 липня 2018

Степан

Інженер-конструктор, оператор ЧПУ

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Луцьк, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Инженер-конструктор

з 07.2015 по 11.2016 (1 рік 4 місяці)
Патар, Ровно (Леварне виробництв)

Інженер електронік-проектант

з 03.2012 по 11.2015 (3 роки 8 місяців)
ПАТ Промінь, Ровно (ЧПУ верстати)

Проектування меблів та впровадження їх у виробництво , контроль здачі виробу.Впровадження виготовлення деталей на верстаті ЧПУ. Планування роботи та написання програм 3Д програм на 5 осьному верстаті (написання G-коду).Інженер конструктор.

Освіта

НУВГП

Прикладна математика, Автоматизоване управління технологічним процесом, Ровно
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 10 місяців)

Навчався на державній формі стаціонарного відділення. Після третього курсу працював по змінам по професії. паралельно навчався. Автоматизовували виробництво та програмували мікроконтролери. Моделювали системи АСУТП на ПК.

Додаткова освіта та сертифікати

Нвк Клевань Слюсар механік водій категорії С

2007 , 24 мвсяця

Знання і навички

Cad і Cam середовище

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Роблю креслення любої складності в програмах SolidWork та Autocad. Пишу програми для ЧПУ 3-5 осьних, в програмному середовищі Mastercam, Pawermill, Alphacam , Aspier, Artcam любої складності. Ремонт та технічне обслуговування ЧПУ верстатів на базі Simens 840D/ Fanuc/Homag. Вміння ремонтувати пристрої електроніки як фізичну частину так і проuрамні частини. Працював в Москві технічним директором по виробництву індивідуальних меблів та виробів із деревини, розробляв проекти та дизайн в Autocad. Розробляв проект ,погоджував із замовником, налаштовував процес виготовлення, та здача замовлення. З 2015 по 2016 працював конструктором на ливарному виробництві, поектував деталі засувок та кранів, та впроваджував їх у виробництво з виготовлення оснасток, та процесу виготовлення деталі. Права категорії А,В,С. Маю власний автомобіль. Комунікабельний та цілеспрямованний. Без шкідливих звичок- професійно займаюсь спортом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: