Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 31 грудня 2021 PRO

Ігор

Економіст, спеціаліст ЗЕД, фінансовий аналітик (валютний контроль банку)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

заступник начальника відділу валютного контролю та ліцензування

з 10.1995 по 12.2015 (20 років 2 місяці)
Управління Національного банку України у Львівській області, Львов (валютні операції банків, підприємств, фізичних осіб)

Досвід керування з 2005 року колективом підлеглих чисельністю 5-12 чоловік.
•Надання банкам, підприємствам та фізичним особам консультацій з будь-яких питань валютного законодавства України.
•Досвід по контролю за проведенням уповноваженими банками, фінансовими установами та підприємствами операцій з валютними цінностями відповідно до чинного законодавства України.
•Аналіз проведення суб'єктами підприємницької діяльності валютних операцій на предмет дотримання валютного законодавства України, аналітична робота з статистичною звітністю

Освіта

Львівський державний університет ім. Івана Франка

Економічний, економіка підприємств, Львов
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 11 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Українська академія банківської справи Національного банку

2004, Сертифікат закінчення навчання з теми «Система внутрішнього контролю, внутрішній та зовнішній аудит»

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Бухгалтерський облік ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України ОДБ

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

•Контроль за проведенням уповноваженими банками, фінансовими установами та підприємствами операцій з валютними цінностями відповідно до чинного законодавства України та нормативно-правових актів Національного банку України.
•Перевірки банківських та фінансових установ Львівської області та України з питань дотримання валютного та чинного валютного законодавства України.
•Застосування відповідних заходів, розгляд актів перевірок ДПА, інших контролюючих і правоохоронних органів та застосування санкцій до суб'єктів підприємницької діяльності, які є порушниками валютного законодавства.
•Оцінка валютних ризиків та кредитоспроможності підприємств при залученні ними кредитів в іноземній валюті від установ банків.
•Методична та практична допомога установам банків та підприємствам з питань чинного законодавства.
•Розгляд та надання відповідей на запити банківських і фінансових установ, їх клієнтів з питань валютного законодавства, навчання студентів Інституту банківської справи з питань валютного законодавства і валютних операцій банків та підприємств.
•Перевірка скарг та звернень юридичних та фізичних осіб-резидентів щодо діяльності банків та фінансових установ з питань валютного законодавства.
•Аналітична робота з статистичною звітністю, яка надається банківськими установами до Національного банку та забезпечення підготовки аналітичних матеріалів для керівництва Управління Національного банку України у Львівській області, облдержадміністрації, контролюючих органів з питань валютного законодавства.
•Підготовка пропозицій до проектів інструкцій, нормативних актів та методичних вказівок Національного банку України, організація вивчення серед працівників Національного банку чинного законодавства та нормативно-правових актів Національного банку України з питань правильності проведення операцій з валютними цінностями.
•Надання банкам та підприємствам консультацій з питань митного законодавства, зовнішньоекономічної діяльності, операцій на міжбанківському валютному ринку України, залучення кредитів від нерезидентів та надання кредитів нерезидентам, залучення грошових інвестицій та розміщення грошових інвестицій за межами України, створення і організацію підприємств за кордоном, переказ валютних коштів за межі України та інше.
•Оформлення належних документів і вирішення питань в держаних органах.
•Ведення семінарів та навчання для керівників підприємств з питань валютного законодавства, написання статей та консультацій на тему валютних операцій, написання коментарів до нормативних документів, ведення підприємницької діяльності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: