Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 серпня 2019 PRO

Володимир

Керівник, управляючий, директор, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 11.2011 по нині (12 років 5 місяців)
ТОВ БАК, Умань (нафта, зерно)

З грудня 1997р зарахований на посаду оператора відділу комп’ютеризації та державного реєстру державної податкової адміністрації.
З червня 1998р переведений на посаду головного державного податкового інспектора.
З листопада 2003р по вересень 2005р працював менеджером у приватного підприємця.
З вересня 2005р зарахований на посаду технолога консервного цеху ТОВ «Златодар».
З грудня 2005р по березень 2007р працював на посаді керівника консервного цеху на ТОВ «Златодар». Відповідав за випуск та якість готової продукції. Займався організацією технологічного процесу та забезпечення безперервної роботи консервного цеху в якому працювало близько 80 людей.
З березня 2007р призначений на посаду старшого державного податкового ревізора інспектора державної податкової інспекції.
З листопада 2007р призначений на посаду завідувач сектору погашення прострочених платежів.
З липня 2009р призначений на посаду заступника начальника Державної податкової інспекції – начальником відділу оподаткування юридичних осіб.
З лютого 2011р. працював головним інженером підприємства «ТОВ Маньківський завод будівельних матеріалів»
З листопада 2011р. переведений на посаду комерційного директора підприємства. В мої обов’язки входив контроль з охорони праці, логістика, контроль за витратою паливно-мастильних матеріалів автотранспортом, тракторами та комбайнами по програмі «Форт-монітор», ведення програми «Форт-монітор».
З вересня 2014 призначений на посаду фінансового директора з обов’язками головного бухгалтера ТОВ «Терра – 2014». Повністю з «нуля» відкривав підприємство: займався статутними документами, реєстрацією підприємства , відкриттям банківських рахунків, клієнт-банком, звітністю до державних органів, веденням програми «Медок» та 1С, заключенням договорів з контрагентами, розрахунками з бюджетами та контрагентами та інше. Кількісний та якісний аналіз зібраного врожаю.
З листопада 2015р. директор ТОВ «БАК» з обов’язками головного бухгалтера. Повністю з «нуля» відкривав підприємство: займався статутними документами, реєстрацією підприємства , відкриттям банківських рахунків, клієнт-банком, звітністю до державних органів, веденням програми «Медок» та 1С, заключенням договорів з контрагентами, розрахунками з бюджетами та контрагентами та інше. Заключенням договорів з іноземними контрагентами з поставки автотранспорту. Розрахунки по імпорту. Розмитнення автотранспорту та розмитнення імпортного пального. Прийом та відвантаження пального літрами , автоцистернами та вагонами. Паралельно директор ТОВ «Терра 2014» з обов’язками головного бухгалтера.

Освіта

Черкасская академия менеджменту

Економіст-фінансист, Черкаси
Вища, з 1999 по 2001 (1 рік 10 місяців)

Полтавський кооперативний інститут

Інженер-технолог, Полтава
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

Знаю весь бухг. і податковий облік, працюю у різних версіях 1С

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Харизматичність, - наявність здібностей, що дозволяють об'єднувати навколо себе людей і організовувати їх працю. Інтуїція, передбачення і прогнозування подій. Здатність приймати нестандартні рішення. Практичний досвід, завдяки якому я конструктивно мислю і ефективно дію. Цілеспрямованість. Активність. Висока працездатність і комунікабельність. Стресостійкість. Аналітичний склад розуму. Наполегливість в досягненні поставлених цілей. Принциповість. Енергійний, вмію приймати рішення з повною відповідальністю, впливати на мотивацію підлеглих з метою отримання результату, прагну до саморозвитку і професійного росту.
Маю позитивний досвід з розгляду в судах спорів щодо податкового законодавства(представляв інтереси підприємств в судових процесах).
Windows , Microsoft Word, Excel, Internet. Досвідчений користувач. Володію всією офісною технікою(можу з «нуля» зібрати коп’ютер та інсталювати всі необхідні програми). Машинопис.
Володію програмами 1С. Працював з 7 і 8.2 версіях.
Маю особистий автомобіль і водійські права категорії «В», «С», «Е», готовий до ненормованого робочого дня, відряджень, до перенавчання і перекваліфікації.
Готовий до відряджень за кордон, багато вже де був.
Вільно володію російською, українською мовами та англійською, польською мовами можу об’яснитися та зрозуміти про що ідеться на середньому рівні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати