Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 травня 2016

Анатолій

Системный администратор робота в СМИ, звукооператор, 2 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Володимирець
Готовий працювати:
Вараш, Володимирець, Дистанційно, Рівне, Сарни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Звукооператор , Техник, Системний адміністратор

з 09.2013 по нині (10 років 6 місяців)
КП ТРК Бурштиновий шлях, Володимирець (ЗМІ, медіа)

Освіта

Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука

Кібернетики, Рівне
Незакінчена вища, з 2007 по 2012 (4 роки 10 місяців)

Основними напрямками діяльності факультету кібернетики є:підготовка фахівців в галузі сучасних комп’ютеризованих освітніх технологій, а також підготовка інженерів з розробки та тестування програмного забезпечення. Підготовка фахівців об’єднує у собі весь цикл від навчання, наукових досліджень до розробки, маркетингу та впровадження нових комп’ютерних інформаційних технологій. Факультет проводить ступенями вищої освіти: бакалавр (4 роки навчання), спеціаліста (1 рік навчання на базі бакалавра), магістр (1,5 року навчання на базі бакалавра або спеціаліста).

За час своєї діяльності факультет підготував більше 1000 висококваліфікованих фахівців в галузі інформаційно-комунікаційних технологій. Випускники факультету працюють в багатьох регіонах України та за її межами (Польща, Німеччина, Словаччина та ін.)

Метою функціонування факультету є досягнення високого рівня навчання на основі сучасних досягнень у галузі фундаментальних наук і тенденцій розвитку інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ). Отже, наші спеціалісти-випускники отримують високу професійну підготовку в галузях комп’ютерного проектування, математичного та комп’ютерного моделювання, інформаційного, програмного i технічного забезпечення.

Рівненський економіко- гуманітарний та інженерний коледж

Інформатики та ОТ, Рівне
Середня спеціальна, з 2007 по 2010 (2 роки 10 місяців)

Кваліфікація: технік з обчислювальної техніки

Актуальність: З розвитком людства постійно збільшується об'єм інформації, а отже і збільшується потреба в опрацюванні, збереженні та передачі інформації. Значне полегшення при передачі інформації прийшло до людства при створенні комп'ютерних мереж.

Комп'ютерні мережі були створені для інтенсифікації обміну інформацією між комп'ютерами.

На даний час існує дуже багато прикладних програм для роботи як з локальними так і з глобальними мережами. Вони створені таким чином, що простому користувачу дуже просто працювати з мережею, не вникаючи в принципи функціонування мереж.

При зростанні застосування комп'ютерних мереж в різних галузях людської діяльності, виникає питання про технічне обслуговування комп'ютерних систем та мереж.

В даний час спеціалістів для обслуговування комп'ютерних мереж дуже мало, а тому є потреба у молодих спеціалістах.

Предметна галузь діяльності:

Випускники спеціальності здатні виконувати наступну професійну роботу:

майстер з ремонту приладів та апаратури
начальник зміни обчислювального (інформаційно-обчислювального) центру
електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно–обчислювальних машин
електромеханік з засобів автоматики та приладів технологічного устаткування
монтажник приладів та апаратури автоматичного контролю , регулювання та керування
налагоджувальник приладів, апаратури та систем автоматичного контролю, регулювання та керування (налагоджувальник КВП та автоматики)
налагоджувальник технологічного устаткування (електронна техніка)
регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів
монтажник радіоелектронної апаратури та приладів
слюсар-механік з радіоелектронної апаратури

Технік з обчислювальної техніки може займатися: технічним обслуговуванням та ремонтом комп’ютерної техніки; виробництвом, монтажем та ремонтом електронно-обчислювальних машин та іншого устаткування для оброблення інформації; наданням консультаційних послуг щодо типу та конфігурації комп’ютерних технічних засобів, а також пов’язаного з ним програмного і технічного забезпечення; системного програмування; технічним обслуговуванням та ремонтом комп’ютерної техніки.

Дисципліни, що вивчаються: архітектура комп'ютерів, комп’ютерні мережі, програмування, комп'ютерна електроніка, системне програмування, операційні системи, організація баз даних, основи програмної інженерії, комп'ютерна схемотехніка, алгоритми і методи обчислень, теорія електричних і магнітних кіл, комп'ютерна логіка, інженерна та комп'ютерна графіка, web-дизайн, автоматизовані системи управління, захист інформації і безпека пк та мереж, системи автоматизованого проектування , монтаж пк та мереж, методи і засоби діагностування еом, електрорадіовимірювання, мікропроцесорні системи, технічне обслуговування еом, мікросхемотехніка, основи електроніки, периферийні пристрої.

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: