Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 квітня 2019

Наталия

Бухгалтер, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець відділу обліку

з 04.2018 по нині (6 років)
ТОВ БФ "Астра, Полтава (Виготовлення металовиробів)

Оприбуткування виготовленої продукції, переміщення на склади для подальшої погрузки на автомобілі, проведення видаткових накладних, інвентаризацій.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Погрібняк Наталія Вікторівна

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); т-н: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: у зв'язку з закінченням "сезону" шукаю роботу бухгалтера (можливо із заробітної плати), економіста, касира, оператора ПК з гідною заробітною платою.

Особисті дані:
Д. н . 26 березня 1973 р.
Розлучена.
Маю 2-х дітей: доньку – 24 роки, сина – 16 років.

Освіта:
У 1994 році закінчила Полтавський державний педагогічний інститут ім. В.Г.Короленка за спеціальністю педагогіка і методика початкового навчання. Присвоєно кваліфікацію спеціаліста учителя початкових класів.
У 1998 році закінчила спеціальний факультет Полтавського кооперативного інституту за спеціальністю « Облік і аудит». Присвоєно кваліфікацію економіста.

Досвід роботи: з 1994 року і по теперішній час.
З 10.01.94 р. по 07.09.1997 року працювала в середній школі № 26 м. Полтави на посадах вчителя початкових класів, вихователя групи продовженого дня, вчителем фізичної культури.
З 08.09.97р. по 31.01.2000р. працювала бухгалтером їдальні № 52 у м. Полтава.
З 21.03.2001р. по 25.01.2010р. працювала в АБ «Полтава – банк». Обіймала посади: касира пункту прийому комунальних платежів, переведена була на посаду економіста-операціоніста III категорії, призначена на посаду відповідального працівника економіста-операціоніста Полтавського відділення № 2 ; переведена на посаду касира операційної каси II категорії відділу валютних операцій.
З 13.04.2010 по 15.09.2016 працювала в бюджетній установі на посаді бухгалтера із заробітної плати (програма ИС-ПРО, МЕДОК). До моїх посадових обов'язків входило: нарахування з/плати, нарахування та утримання з неї податків, подача до різних фондів звітів, пов'язаних із нарахуванням з/плати (в т.ч. ЄСВ, 1-ДФ, звіт про новоприйнятих працівників), складала штатні розписи та тарифікаційні списки на основі ЄТС з метою подальшої розробки бюджетного запиту на рік (тобто попередньо прораховувала річний фонд оплати праці, а також кошти для сплати з нього податків). Була головою профспілкової організації, складала та реєструвала колективні договори підприємства.
За час роботи на цьому підприємстві неодноразово проходила перевірки фонду соціального страхування, пенсійного фонду та КРУ.
З 19.09.2016 по 30.03.2018 працювала в ТОВ ВКК "АРІЯ" на посаді спеціаліста відділу взаєморозрахунків. У мої посадові обов'язки входило складання доп. угод, актів виконаних робіт, рахунків, контроль за своєчасністю розрахунків.
З 24.04.2018 і по теперішній час працюю в ТОВ БФ "Астра" на посаді фахівець відділу обліку (сезонна-тимчасова робота). В мої посадові обов'язки входить оприходування виготовленої металопродукції, переміщення на склади, проведення видаткових накладних та інвентаризацій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: