Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 січня 2023

Андрей

Кредитный аналитик, экономист, верификатор, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 07.2021 по 06.2022 (11 місяців)
ТОВ «ЛА КОНСАЛТИНГ»., Київ (Юриспруденція)

Робота з клієнтами щодо вирішення кредитних проблем, допомога у проведенні реструктуризації кредитів, звернення до суду з приводу припинення дії виконавчого провадження та визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Фахівець відділу заключного стягнення заборгованості

з 09.2020 по 07.2021 (10 місяців)
ТОВ «ДІДЖИ ФІНАНС»., Київ (Фінанси, банки, страхування)

ведення переговорів в телефонному режимі з боржниками (контактними особами) з ціллю врегулювання простроченої заборгованості, консультації по причинам виникнення заборгованості і способам її погашення, мотивація клієнтів до оплати

Спеціаліст по роботі з простроченою заборгованістю

з 11.2018 по 05.2019 (6 місяців)
ТОВ "Українська боргова компанія", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Робота з клієнтами компаніїї з приводу повернення кредитної заборгованості.
Виконання плану на 200%

Додаткова освіта та сертифікати

Телетрейд

2012, 2місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet САПР CRM Інтернет-банкінг АБС

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

П.І.Б.: Данилюк Андрій Вікторович
Дата народження: 30.05.1982 р.
Національність: українець
Стать: чоловіча
Адреса проживання: м. Київ, вул. Сабурова, буд. 1а, кв. 135
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Сімейний стан: неодружений

Досвід роботи.

06.07.2017 – 31.08.2017 рр. – спеціаліст з фінансових питань ТОВ «ЛВН «Лімітед».
Основні обов’язки: робота з банками, страховими компаніями, організаціями з оцінки обладнання та майнових прав, складання звітів, робота з проектом по будівлі заводу і т.д.

12.07.2016 – 14.10.2016 рр. – менеджер по роботі з клієнтами ТОВ «Секетс менеджмент груп».
Основні обов’язки: залучення та консультація клієнтів, з приводу фінансових ринків.

16.08.2012 – 30.05.2016 рр. – менеджер з продажу Прат «Енсто Україна».
Основні обов’язки: продаж продукції компанії, консультація клієнтів.

07.07.2008 – 14.09.2011р.р.консультант фінансовий КРД АТ «УкрСиббанк».
Основні обов’язки: Робота з фізичними та юридичними особами. Виконання плану продаж. Залучення нових клієнтів, забезпечення продаж банківських продуктів, задоволення особистих та комерційних потреб клієнтів в банківських послугах. Пропонування та продаж банківських продуктів клієнтам у відповідності до стратегії розвитку банка з метою задоволення потреб клієнтів та виконання плану. Розвиток комерційних відносин з клієнтами (особисті та комерційні потреби): залучення нових клієнтів з близьких до відділення районів, проведення зустрічі з клієнтами, консультація клієнтів, продаж продуктів, підтримка регулярних контактів з клієнтами. Забезпечення якісного обслуговування клієнтів відповідно до діючих внутрішніх процедур і стандартів банка. Участь к кредитних процесах та процедурах у відповідності з нормативними документами банка. Видача та супроводження споживчих кредитів (купівля автотранспорту, нерухомості та під заставу нерухомості), рефінансування валютних кредитів, реструктуризація кредитів. Робота з простроченою заборгованістю. Продаж продуктів партнерів банка (страхових – Каско, ОСЦПВ, страхування життя та здоров’я, майна як клієнтів так і не клієнтів банка).

03.2008-07.2008 рр. – економіст ВАТ КБ «Хрещатик».
Основні обов’язки: робота з фізичними особами з приводу продажу банківських продуктів, залучення нових клієнтів з близьких районів, забезпечення якісного обслуговування діючих та нових клієнтів. Видача кредитів фізичним особам на власні потреби. Консультація клієнтів та підтримка контактів. Забезпечення виконання плану продаж.

10.2007-03.2008 рр. – інспектор кредитний ТОВ КБ «Дельта».
Основні обов’язки: залучення нових клієнтів з метою розширення діючої бази. Видача споживчих кредитів та кредитних карток, післяпродажне обслуговування клієнтів. Робота з простроченою заборгованістю. Консультація діючих та потенціальних клієнтів.

09.2005-08.2007 рр. – головний економіст управління фінансово-економічного аналізу Державної акціонерної компанії «Хліб України». Керівник аналітичної групи,
Основні обов’язки: контроль господарської діяльності та фінансовий аналіз дочірніх підприємств, складання та підписання договорів, вирішення юридичних, технічних, кадрових питань дочірніх підприємств, планування діяльності, зведений економічний аналіз, складання довідок, аналітичної звітності. Робота з дебіторської та кредиторською заборгованістю, аналіз бухгалтерської та податкової звітності та ін.

09.2004-08.2005 рр. – спеціаліст управління фінансів Державної компанії Кабінету Міністрів України «Укрекокомресурси».
Основні обов’язки: аналіз доходів та витрат компанії, контроль за цільовим використанням коштів, складання кошторисів, статистичних звітів, аналітичних довідок, фінансових планів та ін.

Освіта.

2003-2004 рр. – Київський Національний Торговельно-Економічний Університет, обліково-фінансовий факультет, спеціальність: «Фінанси», магістр.
1999-2003 рр. – Київський Національний Торговельно-Економічний Університет, обліково-фінансовий факультет, спеціальність: «Економіка і підприємництво», бакалавр.
1988-1999 рр. – Першотравенська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (закінчив з відзнакою).

Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, ініціативність, пунктуальність, стресостійкість, орієнтація на клієнта, орієнтація на результат, вміння працювати самостійно та в команді.

Курси та тренінги:

Курси: сертифікат - «фінансовий аналітик - трейдер»; тренінги: «якість обслуговування клієнтів», «ключ до клієнта», «корпоративні стандарти».

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: