Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 травня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3454156

Бухгалтер, помічник головного бухгалтера (ведення ФОП)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно, Чернівці

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Вільно володію комп’ютером, програмами 1.С«БУХГАЛТЕРІЯ»8.3, Microsoft Office, MEDOK, КЛІЄНТ-БАНК, англійська мова – середній рівень.


Освіта (денна форма навчання):
Повна вища освіта за спеціальністю «Облік та аудит», ОКР «Спеціаліст» .

Досвід роботи:

З Квітня 2016 р. – бухгалтер по первинній документації (облік договорів, виписка рахунків, видаткових та податкових накладних, контроль розрахунків з контрагентами, авансові звіти, звітність з ПДВ та ЄСВ)

Особисті якості: відповідальна, пунктуальна, швидко навчаюсь новому, активна та комунікабельна, організована. Шкідливих звичок не маю. Прагну до особистого зростання та самовдосконалення. Працюю на результат.

Шукаю додатковий заробіток від основного місця роботи.

Якщо у Вас є можливість кар'єрного зросту, Ви цінуєте своїх працівників та пропонуєте гідну оплату праці готова розглянути пропозиції щодо зміни основго місця роботи.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: