Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 вересня 2017

Ольга

Економіст, фінансист, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний економіст відділу обліку та супроводження кредитів

з 09.2009 по нині (14 років 7 місяців)
ПАТ "Укрсоцбанк", Хмельницкий (Фінанси, банки, страхування)

У вересні 2009 року прийнята на посаду економіста 1 категорії відділу супроводження активних операцій бек-офісу бізнесів. В квітні 2012 року переведена на посаду провідного економіста, а з жовтня 2013 року займаю посаду головного економіста. Виконувала обов'язки лідера блоку.
В обов'язки входить перевірка проектів кредитних договорів на відповідність прийнятому рішенню, перевірка наявності всіх умов для проведення кредитної операції по підписаним угодам фіз.та юр.осіб. Заведення кредитної операції в ПЗ банку. Працюю з менеджерами та начальниками відділень безпосередньо по кредитній операції (видача кредиту, реструктуризація, конвертація). Аналізую кредит після його видачі.
Займаюся веденням нормативної бази відділу та навчаю нових співробітників на предмет роботи в системі банку та проведення кредитної операції.

Фахівець відділу супроводження кредитів

з 05.2008 по 07.2009 (1 рік 2 місяці)
АКІБ «УкрСиббанк», Хмельницкий (Фінанси, банки, страхування)

Травень 2008 - липень 2008р. працювала на посаді консультант фінансовий: залучення клієнтів на обслуговування; збір контактної інформації зацікавлених клієнтів та формування бази контактів на основі отриманих даних; видача карток клієнтам згідно заключених зарплатних проектів
Липень 2008р. - липень 2009р. - фахівець відділу супроводження кредитів: супроводження кредитного портфелю індивідуального бізнесу; робота з простроченою заборгованістю за кредитами; консультування фінансових консультантів щодо діючих продуктів, акцій.

Освіта

ПВНЗ «Хмельницький інститут економіки і підприємництва»

Фінанси, Хмельницкий
Вища, з 2004 по 2010 (5 років 4 місяці)

диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Фінанси»

Додаткова освіта та сертифікати

курси при Державному комітеті статистики України за спеціальністю

2003 – 2004рр

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Користувач ПК MS Outlook Internet Explorer Email FlexCube ProFIX Сильний та досвідчений працівник

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Прагну досягти високого професійного рівня, здобувати нові знання, здобувати новий досвід та розвиватися, знайомитися з новими людьми та колективами. Готова до змін та перекваліфікації.

Схожі кандидати

Інженер, економіст, фінансовий аналітик
20000 грн, Хмельницький, Красилів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: