Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 червня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3523912

CEO, CFO, COO

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Перший заступник генерального директора з продажу на оптових ринках

з 04.2018 по нині (6 років)
Енергетика

Керівництво роботою фронт-офісу трейдингового підрозділу.
Побудова з нуля трейдингового напрямку діяльності включаючи розробку структури, функцій, моделювання бізнес-процесів, розробку нормативної документації, що регламентує взаємовідносини трейдингового напрямку всередині компанії. Забезпечення успішної торгівлі компанії на ринку (+5,8 млрд грн виручки від реалізації за перші півроку та +4,8% відносно середньої ціни ринку).
Керівництво проектом впровадження спеціалізованого програмного забезпечення.

Начальник відділу нормативного та фінансово-економічного супроводження

з 06.2014 по 03.2018 (3 роки 9 місяців)
ДП НАЕК Енергоатом, Киев (Енергетика)

•Аналіз нормативно-правових актів у сфері енергетики і підготовка пропозицій по їх доопрацюванню (Закон «Про засади функціонування ринку електричної енергії України»), участь у розробці проектів законів (Законопроект «Про ринок електричної енергії України», законопроект «Про погашення заборгованості учасників ринку електроенергії», законопроект «Про відокремлення видів діяльності»), постанов, розпоряджень КМУ, постанов НКРЕКП та ін.
•Є співавтором схеми погашення боргів, що розв’язує близько 50% всієї заборгованості в оптовому ринку. Зареєстровано у ВРУ.
•Беспосереднє представництво компанії в робочіх групах при Міненерговугілля, НКРЕКП, Раді Оптового ринку електроенергії.
•Розробка бізнес-вимог до програмного забезпечення класу BI та ETRM в рамках підготовки компанії до трейдингу.
•Розробив проект Положення про взаємовідносини між відокремленими підрозділами підприємства в процесі постачання електроенергії, купованої в ОРЕ за нерегульованим тарифом з метою власного споживання (ефект від впровадження становив близько 30 млн грн за рік).
•Розробив проект Положення про розрахунок базових цін, необхідного для роботи трейдерів підприємства в умовах нової моделі ринку.
•Розробив проект Положення про здійснення торгівельних операцій, що впорядковує взаємовідносини між трейдинговим підрозділом та іншими підрозділами компанії.

Нагороджений почесною грамотою Міністерства енергетики і вугільної промисловості України за активну участь у розробці, опрацюванні та погодженні законопроекту України «Про ринок електричної енергії» із зацікавленими органами виконавчої влади, громадськими організаціями, проведення консультацій із Секретаріатом Енергетичного Співтовариства

Заступник директора з економіки та фінансів

з 05.2010 по 05.2014 (4 роки)
ДП Енергоринок, Киев (Оптова торгівля електроенергією)

•Забезпечив своєчасну підготовку фінансових планів і кошторисів доходів та витрат та їх погодження в органах виконавчої влади;
•Керував комітетом із закупівель;
•Керував процесом фінансового моделювання та прогнозування результатів діяльності підприємства;
•Приймав особисту участь в розробці та реалізації заходів з погашення заборгованості учасників ринку електроенергії внаслідок чого обсяги дебіторської та кредиторської заборгованості було знижено на 4 млрд. грн..
•Представляв підприємство в регулюючих, контролюючих, фіскальних органах (НКРЕКП, ДФІ), а також органах державної влади (Міненерговугілля, Мінфін, Мінекономіки, КМУ) та в робочих гріпах при Раді ОРЕ.
•Особисто керував емісією облігацій підприємства на суму 1,5 млрд. грн та розробкою проекту Розпорядження КМУ з цього питання.
•Особисто керував збільшенням кредитного портфелю підприємства на 800 млн. грн та переукладанням діючих кредитних договорів, завдяки чому середньозважену процентну ставку за портфелем було знижено на 4%, що призвело до економії близько 128 млн грн на рік.
•Запропонував та безпосередньо керував впровадженням системи електронного документообігу на підприємстві, за рахунок чого прискорився документообіг та знизилися витрати на його обслуговування на 30%.

Нагороджений грамотою Міністерства енергетики і вугільної промисловості України за вагомий внесок в розвиток енергетичної галузі України

Начальник відділу розрахунків та платежів, в.о.керівника департаменту казначейських операцій

з 08.2007 по 05.2010 (2 роки 9 місяців)
ТОВ ДТЕК, Донецьк (Енергетика)

•Керував роботою відділів департаменту (відділ бюджетування та відділ розрахунків та платежів).
•Керував підготовкою періодичної звітності емітента для НКЦБФР;
•Керував адмініструванням іноземних компаній;
•Приймав особисту участь у проектах інтеграції бизнес-процесів з новими активами;
•Здійснював беспосередній контроль над дивідендними виплатами;
•Керував процесом бюджетовання в цілому по групі компаній. Здійснював аналіз резервів оборотного капіталу і приймав участь в реалізації заходів з його збільшення. Здійснював аналіз ліквідності та платоспроможності групи компаній.
•Організував та приймав особисту участь у проекті автоматизації казначейства.
•Ініціював розробку механізмів фінансування компаній групи та приймав безпосередню участь у їх реалізації.
•Особисто здійснював розробку пропозицій щодо операцій з цінними паперами, їх погодження та реалізацію.

Керівник групи розрахунків і платежів департаменту казначейських операцій дирекції з фінансів. Начальник відділу розрахунків і платежів департаменту казначейських операцій дирекції з фінансів.

з 10.2005 по 07.2007 (1 рік 9 місяців)
Корпорація ДТЕК, Донецьк (Енергетика)

Економіст відділу фінансово-економичного аналізу та планування. Економіст відділу аналітичних досліджень бізнес-процесів. Економіст контрольно-ревізійного відділу. Економіст відділу інформаційних технологій.

з 07.2002 по 10.2005 (3 роки 3 місяці)
ТОВ ПЕС Горенерго, Донецьк (Енергетика)

Освіта

Міжнародний інститут бізнесу

Executive MBA, Київ
Вища, з 2010 по 2012 (1 рік 8 місяців)

Донецький юридичний інститут

Факультет права, Донецьк
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 8 місяців)

Сфера - господарське право

Донецький Національний Технічний Університет

Факультет економіки і менеджменту, спеціальність - економіка підприємства, Донецьк
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Ernst&Young, DipIFR

2008, 6 месяцев

Міжнародна фінансова академія, Київ. Курс підвищення кваліфікації у сфері держзакупівель

2011, 1 тиждень

Міжнародний інститут бізнесу, Київ. Курс арбітражних керуючих

2011, 6 місяців

Одеський Національний технічний університет. Курс підвищення кваліфікації

2015-2016, 6 місяців

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, чесність, врівноваженість, відкритість новому, комунікабельність, орієнтованість на результат, прагнення до саморозвитку, схильність до пошуку нестандартних рішень, системне та позитивне мислення, аналітичні здібності

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: