Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 червня 2017

Николай

Начальник службы (внутренней) безопасности

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант з питань внутрішньої безпеки

з 04.2016 по 08.2016 (4 місяці)
Іноземне підприємство АГРО-ВИЛЬД-Україна, Белая Церковь (Сільське господарство, агробізнес)

• Розробка системи безпеки за допомогою звітності працівників охорони та даних з системи GPS « Track Control», за допомогою якої, можливо прослідкувати в якій кількості і на якому підприємстві знаходяться ТМЦ, зокрема, відстеження за несанкціоноване використання авто, що включає, також, контроль за витратою палива, і звірка пробігу для бухгалтерської звітності.
• Розробка по шагових інструкцій працівників охорони
• Розробка нормативної документації
• Перевірка витрат;
• Облік робочого часу (складання звітності контролю робочого часу співробітників)
• Робота на результат

Заступник начальника Службы безпеки

з 07.2015 по 01.2016 (6 місяців)
Приватне сільськогосподарське підприємство «Агрофірма Світанок» с.Ковалівка, Київська обл, с.Коваливка (Сільське господарство, агробізнес)

•Розробка нормативної документації
•Контроль фінансових витрат підприємства, перевірка рахунків на закупівлю, супроводження договорів
•Вивчення та комплексні перевірки потенційних клієнтів та контрагентів
•Робота з контролюючими та правоохоронними органами (прокуратура, Управління МВС, поліція).
•Надання керівництву інформації для реалізації основних інтересів підприємства
•Виявлення та попередження крадіжок на підприємстві
•Проведення інвентаризацій та непланових перевірок
•Проведення внутрішній службових розслідувань
• Робота с системою GPS
• Відеоспостереження
• Відрядження по Україні

МВС

з 12.1998 по 04.2015 (16 років 4 місяці)
Система МВС України, Киев, Васильков, Белая Церковь (Охорона, безпека, оборона)

Освіта

Білоцерківський державний аграрний університет

Напрямок підготовки «Право»/»Правознавство», та здобув кваліфікацію бакалавра з права, Белая Церковь
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 11 місяців)

Знання і навички

МНОЮ БУЛА РОЗРОБЛЕНА СИСТЕМА ЗАГАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ ЗА НАДХОДЖЕННЯМ

Знання мов

Польська — початковий

Додаткова інформація

Професійні навички
Навички роботи з комп'ютером: МS Office; робота з мережею інтернет та ін. - впевнений користувач;
Володіння мовами
Українська, російська
Додаткова інформація
Права категорії «А» «В» «С», постійний стаж з 1996 року.
Власний автомобіль
Готовність до відряджень
Відповідальний, ініціативний, володію гарними організаторськими здібностями, легко адаптуюсь до нових бізнес процесів, стрессоустойчів, здібний до самостійного прийняття рішень.
Одружений, є дитина

МНОЮ БУЛА РОЗРОБЛЕНА СИСТЕМА ЗАГАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ ЗА НАДХОДЖЕННЯМИ ТА ВИТРАТАМИ ТОВАРНО МАТЕРІАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ (ТМЦ) НА ПІДПРИЄМСТВАХ.

На будь-якому підприємстві дуже поширений такий вид злочину, як - КРАДІЖКА. Здолати припинення постійних крадіжок не можливо завдяки українському менталітету, оскільки у працівників підприємства від прибиральника до директора та охоронців, працівників служби безпеки теж присутній ризик здійснення будь-яких протиправних дій на підприємстві. З будь-яким працівником, охоронцем, … можливо домовитися, якщо не за кошти то за послугу. На 99% такий шлях виправлення ситуації можливий завдяки поєднанню в одну систему загального контролю за надходженнями та витратами ТМЦ на підприємствах, функцій охорони (організація працівників охорони на об’єктах, створення пошагових інструкцій на різних об’єктах, в яких також працівник охорони повинен виконувати не тільки контролюючу, а і облікову звітність за завезеними та вивезеними ТМЦ, завдяки товарно-транспортним накладним), відео спостереження, систем GPS, аналіз первинних бухгалтерських документів, своєчасне проведення інвентаризації та інше.
Таким чином я надаю свої послуги в сфері припинення та знищення проявів крадіжок, я здійснюю контроль за основними вразливими до крадіжок відділами підприємства, що приводить до злагодженої і якісної роботи підприємства, зростання прибутку за рахунок розкрадених (у минулому) коштів.
Налагодження даної системи відбувається протягом тривалого часу, але лише при умові взаємодії керівника підприємства, без втручання в співпрацю інших учасників підприємства, керівників середньої ланки ( начальників відділів, цехів …) організації. В даному виді послуг зацікавленість має лише господар підприємства чи керівник організації, а не наймані працівники, начальники відділів, цехів, майстри та інші, які несуть матеріальну відповідальність за організацію роботи підприємства, організації. Я постійно надаю інформацію у вигляді роздруківок керівнику підприємства, для прийняття рішення по виявленим фактам розкрадання. За допомогою наданої інформації, юридичний відділ підприємства своїми діями повертає викрадені кошти, збільшуючи прибуток підприємства порівняно з минулими роками. Налагоджена система працює постійно, ефективно і прибутково, лише необхідно її періодично налагоджувати.
ДОДАТКОВІ ПОЯСНЕННЯ ТА НАВЕДЕННЯ ПРИКЛАДІВ ПО СИСТЕМІ ЗАГАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ ЗА НАДХОДЖЕННЯМИ ТА ВИТРАТАМИ ТОВАРНО МАТЕРІАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ (ТМЦ) НА ПІДПРИЄМСТВАХ ПРИ ОСОБИСТІЙ ЗУСТРІЧІ
P.S. Нездійснення аналізу системи загального контролю за надходженнями та витратами ТМЦ на підприємства, веде до їх втрат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: