Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 квітня 2018 PRO

Геннадій

Інженер з якості, 11 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер з якості

з 11.2016 по 11.2017 (1 рік)
ТОВ "Фарби Колорит2, Київ (виробництво)

контроль технологичного процесу приготування, фасування, укладання готової продукції; виявлення порушень технологічної дисципліни і вживання заходів щодо їх усунення; приймав участь в розробці та впровадженні заходів з підвищення якості продукції що виробляється, попередженню та усиненню причин що викликають випуск неякісної продукції; приймав участь у перевірках зберегання сировини, та готової продукції, та заходах по усуненню виявленних недоліків.

Освіта

Серпуховское вище військове командно - інженерне училище ракетних військ

«Системи управління літальних апаратів», Серпухов
Вища, з 1987 по 1992 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Турченко Геннадій Вікторович
Дата народження: 04.04.1970 р
Місце проживання: г. Киев вул. Героїв Дніпра
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Заміщення вакантної посади інженера.
Освіта:
Вища. 1987-1992 рр. - Серпуховское вище військове командно - інженерне училище ракетних військ імені Ленінського комсомолу, спеціальність «Системи управління літальних апаратів», кваліфікація інженер-кібернетик.
Трудова біографія:
2016 – 2017 рр. м. Київ ТОВ «Фарби Колорит» провідний інженер з якості (контроль технологичного процесу приготування, фасування, укладання готової продукції; виявлення порушень технологічної дисципліни і вживання заходів щодо їх усунення; приймав участь в розробці та впровадженні заходів з підвищення якості продукції що виробляється, попередженню та усиненню причин що викликають випуск неякісної продукції; приймав участь у перевірках зберегання сировини, та готової продукції, та заходах по усуненню виявленних недоліків).
2015р. - Комунальний заклад «Станично-Луганський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» інженер з охорони праці.
1992 - 2014 рр.- Обласне об'єднання «Луганське кабельне телебачення»:
2013 - 2014 рр. - Начальник виробничо-технічного відділу (відділ 8 осіб: організація контролю над забезпеченням виробництва нормативно-технічною документацією, контрольно-вимірювальними приладами, технологічним обладнанням, інструментом, матеріалами; координація робіт технічних фахівців по випробуванню нових технічних засобів, впровадження нової техніки; складання технічних завдань на проектування знову споруджуваних ділянок системи кабельного телебачення, розширення і реконструкцію діючих СКТВ; контроль виконання технологічної підготовки виробництва, суворе дотримання технологічних процесів, виявлення порушень технологічної дисципліни і вживати заходів щодо їх усунення; участь в комплексних комісіях з перевірки роботи виробничих підрозділів, зі списання фізично застарілих контрольно-вимірювальних приладів і обладнання, при розробці заходів щодо підвищення якості виконуваних робіт з монтажу, експлуатації та обслуговування СКТВ; проводити роботу з отримання ліцензій, необхідних для здійснення діяльності підприємства, визначеної Статутом;
2003 - 2013 рр. - Інженер виробничо-технічного відділу; (Введення в експлуатацію нових об'єктів електропостачання; підготовка електротехнічного персоналу для навчання в відділенні інспекції «Держгірпромнагляду», «Держенергонагляду»; підготовка персоналу для навчання в інспекції державного нагляду в газовому комплексі; дотримання та супровід ліцензійних умов ліцензії на технічне обслуговування телекомунікаційних мереж ;, контроль за своєчасністю оформлення всієї необхідної технічної документації; супровід та підготовка документів для отримання ліцензій та контроль за дотриманням ліцензійних умов в технічній частині; участь в комплексних комісіях з перевірки роботи виробничих підрозділів, зі списання морально застарілих КВП і обладнання, при розробці заходів щодо підвищення якості виконуваних робіт в СКТВ).
1998 - 2003 рр. - Майстер лінійної дільниці; (Проектування, монтаж, експлуатація та обслуговування телекомунікаційних мереж).
1993 - 1998 рр. - Електромеханік телевізійної станції;
1992 - 1993 рр. - Інженер-електронник 1 категорії лабораторії;
Обов'язки: З 2003 по 2005 роки виконував обов'язки інженера з охорони праці.
З 2005 року виконував обов'язки відповідального за електрогосподарство підприємства (IV група з електробезпеки).
Додатково: Документообіг, Ділове листування (НКРЗІ, УДЦР), ПК-користувач (Word, Excel;).
Посвідчення водія категорії: В1, В, С1, С. стаж 25 років.
Знання мов: українська, російська вільне володіння.
Нагороди: 2013 рік «Почесна грамота» виконавчого комітету Луганської міської ради.
Особисті якості: Відповідальність, організованість, старанність, працездатність, оперативність, здатність швидко навчатися, порядність, безперервність вивчення і застосування в роботі нових законодавчих актів, інструкцій і т.п., спеціальної літератури, комунікабельність, ініціативність, вміння працювати в команді, почуття гумору.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: