Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 вересня 2022 PRO

Инесса

Менеджер, администратор, ветеринар

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бровари, Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний лікар ветеринарної медицини науково-дослідного вірусологічного відділу

з 03.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
ДНДІЛДВСЕ, Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Менеджер із збуту товару

з 10.2019 по 10.2020 (1 рік)
Rozetka, Бровари (Роздрібна торгівля)

Лікар-радіолог

з 07.2018 по 10.2019 (1 рік 3 місяці)
Лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи на ринку "СБС", Бровары (Проведення огляду та ветеринарно-санітарної експертизи м’яса,риби,рибопродуктів, тваринних та рослинних жирів, консервів, грибів, ягід, овочів, фруктів, солінь, борошна, зернових, круп’яних та іншої дозволеної до реалізації продукції)

• Відбір проб продукції для органолептичних, фізико-хімічних, біохімічних, бактеріоскопічних, радіологічних, паразитологічних та інших досліджень згідно діючих НД.
• огляд та ветеринарно-санітарна експертизу м’яса, інших продуктів забою усіх видів сільськогосподарських та промислових тварин, тушок домашньої птиці та пернатої дичини, риби, рибопродуктів відповідно до порядку, установленого діючими правилами ветеринарно-санітарної експертизи та іншими нормативними документами.
• радіологічний контроль продукції тваринного і рослинного походження відповідно до нормативно-правових актів.
• ветеринарно-санітарну експертиза тваринних та рослинних жирів, консервів, грибів, ягід, овочів, фруктів, солінь, борошна, зернових, круп’яних та іншої дозволеної до реалізації продукції тваринного та рослинного походження відповідно до порядку, установленого діючими правилами ветеринарно-санітарної експертизи та іншими нормативними документами.
• обов’язкову трихінелоскопія туш свійських та диких свиней, борсуків, ведмедів, нутрій, коней та інших тварин, схильних до захворювання трихінельозом, а також частин їх туш (пів туш, четвертин), сала до надходження продукції на ринок
• клеймування туш (півтуш, четвертин, тушок птиці тощо) відповідно до інструкції із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів, затвердженої наказом Державного комітету ветеринарної медицини України від 02.02.2010р. № 46 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 07.04.2010р. за № 278/17573 (із змінами).
• реєстрація проведеної ветеринарно-санітарної експертизи в журналах установленої форми ветеринарної звітності.
• здійснення внутрішньолабораторного контролю результатів досліджень
• Приймання участі в міжлабораторних порівняльних дослідженнях.
• робота з контролюванням стану мікроклімату у приміщеннях лабораторії та реєстрування результатів у відповідних бланках.
•облік робочих розчинів, реактивів, фарб тощо.
•контроль правильності миття та підготовку посуду для досліджень.
маркування ємностей з реактивами та робочими розчинами, •маркування обладнання, приладів тощо.

Освіта

НУБИП

Ветеринарная медицина, Киев
Вища, з 2013 по 2018 (4 роки 9 місяців)

Козелецкий техникум ветеринарной медицины

Ветеринарная медицина, Козелец
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Міжнародний конгрес спеціалістів ветеринарної медицини "Охорона здоров'я дрібних домашніх тварин" ТРЦ "Термінал" м.Бровари

2016

Міжнародний конгрес спеціалістів ветеринарної медицини "Охорона здоров'я дрібних домашніх тварин" ТРЦ "Термінал" м.Бровари

2017

Науково-практичний семінар Наукового центру "Безпечність харчових продуктів ,товарів широкого вжитку та засобів захисту рослин"

2017

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції професорсько-викладацького складу "Актуальні проблеми ветеринарної медицини"

2017

Курс безпечності харчових продуктів: сучасне законодавство,сумлінний виробник ,відповідальний споживач

2019

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office MS Excel MS Word Пользователь Internet MS PowerPoint Користувач Internet Internet Explorer Windows

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

быстрая обучаемость, ответственность, целеустремленность, настойчивость и стремление к профессиональному росту, активная жизненная позиция, коммуникабельность, инициативность, креативность.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: