Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 серпня 2020 PRO

Василий

Інтернет-маркетолог, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по розвитку

з 10.2018 по 03.2020 (1 рік 5 місяців)
Love&Dress, Київ (Весільний салон)

Підготовка до розробки сайту, запуск всіх рекламних каналів: Інстаграм, Фейсбук, Адвордс, GoogleMaps. За період роботи (півтора року): сайт вийшов в ТОП 10 (90% комерційних ключів), отримано 700 підписників в Інстаграм (ручними методами, програми вже не працюють для нових аккаунтів). Останній рік і до початку карантину салон був в само-окупаємості.

Менеджер по розвитку рекламних каналів

з 09.2017 по 02.2019 (1 рік 5 місяців)
Техносервіс, Київ (Автозапчастини і компоненти)

Визначення пріоритетних каналів реклами. Запуск і ведення рекламних каналів: Пром, SEO сайта, AvtoPro, Adwords. За півтора року роботи: трафік на сайт виріс в чотири рази, по показниках ПРОМА сума замовлень виросла в два з половиною рази. Визначилися із товарами, де є найменша конкуренція з досить великою маржою і компанія почала імпортувати саме ці товари.

Менеджер по розвитку рекламних каналів

з 11.2016 по 05.2017 (6 місяців)
"Крихітка" - інтернет-магазин, Київ (Інтернет-продажі дитячих товарів через інтернет)

Визначення асортименту для збільшення прибутку, збільшення ефективності реклами, контроль витрат по кожному каналу реклами, навчання персоналу для збільшення конверсії продаж, впровадження нових товарів і послуг, аналіз ефективності роботи на всіх етапах, покращення іміджу компанії шляхом впровадження чітких правил і інструкцій по роботі. За період роботи (менше року) загальний трафік виріс на 50%, а прибуток на 30%.

Консультант з маркетингу і стратегії розвитку

з 05.2016 по 11.2016 (6 місяців)
Вельон - весільний салон, Київ (Продаж весільних і вечірніх суконь)

Запуск нових каналів реклами із контролем витрат, запуск акцій для збільшення продаж, навчання персоналу, збільшення іміджу, повна переробка сайту для збільшення конверсії, ріст продаж в порівнянні з попереднім роком понад два рази.

Керівник відділу розвитку проекта

з 10.2013 по 05.2016 (2 роки 7 місяців)
Резина - інтернет-магазин шин, Київ (Інтернет-продажі шин)

Визначення груп і виду товарів для збільшення прибутку, збільшення ефективності реклами, ведення і контроль витрат по кожному каналу реклами, робота з постачальниками для кращих умов співпраці, навчання персоналу для збільшення конверсії продаж, запуск нових товарів і послуг, аналіз ефективності роботи на всіх етапах, звітність по ефективності роботи, покращення іміджу компанії шляхом впровадження чітких правил і інструкцій по роботі, повна переробка сайту для збільшення конверсії, збільшення долі на ринку в чотири рази (за даними GFK), ефективна робота з SEO компаніями, програмістами, дизайнерами, проведення акцій.

Директор з розвитку інтернет-продаж та офлайн роздрібних продаж

з 01.2012 по 10.2012 (9 місяців)
Командор 2000, Київ (Продаж товарів з пластику: бочки, меблі, посуд і т.д.)

Створення і запуск інтернет-магазину, повне наповнення сайту, впровадження різних каналів реклами, наймання і навчання персоналу, керування відділом роздрібних продаж, розкрутка інтернет-магазину (з нуля до 30 тис. відвідувачів у місяць), ріст роздрібних продаж у два рази за 6 місяців.

Менеджер по запуску проекту з нуля

з 09.2009 по 10.2011 (2 роки 1 місяць)
Інтернет-портал "Агроноватор", Київ (Надання послуг в мережі інтернет для компаній в сфері АПК)

Запуск проекту з нуля, створення порталу, запуск і аргументація послуг для продажу клієнтам, набір і навчання персоналу, навчання менеджерів холодним продажам, отримання перших 50 клієнтів, доведення проекту до моменту самоокупаємості.

Менеджер з розвитку

з 07.2006 по 07.2009 (3 роки)
Транспортна система "Делла", Київ (Інформаційні послуги для перевізників)

Розвиток і запуск нових каналів реклами для отримання клієнтів, зміна сайту для збільшення конверсії, виведення компанії на міжнародні ринки з центральним офісом в Києві.

Менеджер з розвитку

з 05.2005 по 04.2006 (11 місяців)
Автолайн - портал по продажу вантажної техніки, Київ (Інформаційні послуги для продавців вантажної техніки)

Запуск і розширення каналів реклами, покращення і розкрутка сайту компанії, збільшення трафіку в понад три рази, допомога з виходом на ринки Європи, Африки та Азії.

Освіта

КНУ ім.Т. Шевченка

Радіофізичний, Київ
Вища, з 1999 по 2005 (5 років 8 місяців)

Навчався на Радіофізичному факультеті. Кафедра «Автоматизація Наукових досліджень». Закінчив магістратуру.

Знання і навички

Програмування, веб кодування. Визначення і концентрація на найприбутковіших схемах продаж Визначення тенденцій ринку для зростання продажів. Збільшення ефективності каналів реклами Ефективне управління та навчання персоналу Ефективна взаємодія з підрядчиками (SEO, SMM, фріланс та ін.) Розвиток іміджу компанії і виділення на фоні конкурентів. Реорганізація бізнесу і визначення ефективного курсу розвитку Запуск нових товарів і послуг для розширення бізнесу Професійний аналіз і звітність прибутків і витрат.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Що я шукаю

1.Знайти і розвинути компанію, яка має намір стати №1 в своїй сфері, створити мережу або вийти на міжнародні ринки.
2.В компанії має бути сильний (цілеспрямований) керівник, який дійсно вірить в те, що його компанія може і хоче стати №1.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: