Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 березня 2024

Юлія

Керівник відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта:
2001-2006р. Житомирський Державний Технологічний Університет, факультет "Економіки та менеджменту", спеціальність "Менеджмент організацій".
2007-2008р. Житомирський Державний Технологічний Університет, здобула кваліфікацію магістра з менеджменту організацій.
Досвід роботи:
03.2017-тепер. час - АТ «Укрпошта»
Посада: Керівник фінансового бізнесу у Житомирському регіоні
Обов'язки: Забезпечення виконання планів доходів відділеннями регіону (295 відділень) з платежів, переказів, пенсій / допомоги, страхових продуктів, кредитування та ін. Управління продажами відділень регіону, координація роботи відділень, залучення клієнтів (основний напрямок - B2B), розвиток інструментів та нових підходів у продажах, запровадження нових процесів, пілотних проектів, функціональне управління персоналом відділень регіону, навчання персоналу.

06.2016-10.2016р. - ПАТ "Платинум Банк"
Посада: Провідний спеціаліст із забезпечення продажів Житомирського РЦ Подільської РД.
Обов'язки: організація роботи кредитних спеціалістів, складання графіка та плану роботи спеціалістів на місяць, контроль роботи спеціалістів у торгових точках у т.ч. здійснення на постійній основі виїзних перевірок, розвиток активних продажів, контроль якості клієнтських справ, що оформлюються, та їх інкасація, забезпечення виконання плану продажів по всіх продуктах на закріплених торгових точках, підготовка звітності керівництву, пошук персоналу, організація роботи фахівців з привернення клієнтів на кредити готівкою, розробка методів залучення клієнтів.
05.2015-06.2016р. - ПАТ "Банк Михайлівський"
Посада: Провідний спеціаліст із забезпечення продажів Житомирського РЦ Подільської РД.
Обов'язки: організація роботи кредитних спеціалістів, складання графіка та плану роботи спеціалістів на місяць, контроль роботи спеціалістів у торгових точках у т.ч. здійснення на постійній основі виїзних перевірок, розвиток активних продажів, контроль якості клієнтських справ, що оформлюються, та їх інкасація, забезпечення виконання плану продажів по всіх продуктах на закріплених торгових точках, підготовка звітності до керівництва, залучення та підключення торгових організацій або фізичних осіб до програми споживчого кредитування, відкриття нових торгових точок, пошук персоналу, організація роботи спеціалістів із привернення клієнтів на кредити готівкою, розробка методів залучення клієнтів.
06.2014-05.2015р. - ПАТ "Укрсиббанк"
Посада: Фінансовий консультант
Обов'язки: пошук клієнтів на пенсійні, соціальні, кредитні картки, картки високого класу, обслуговування клієнтів власників пенсійних, соціальних, кредитних карток, оформлення пенсійних, соціальних, кредитних карток у програмних комплексах, оформлення переказів як по Україні так і міжнародних, пошук клієнтів на депозитні вклади, відкриття та обслуговування депозитних рахунків, обслуговування зарплатних карток, вирішення проблемних питань клієнтів, пошук клієнтів на кредити та залучення клієнтів на страхові продукти, після продажне обслуговування клієнтів.
2008-2012рр. - ПАТ КБ «Приватбанк».
Посада:
2008-2009р - Провідний менеджер з обслуговування індивідуальних клієнтів.
2009-2010р - Фінансовий консультант із продажу послуг GOLD клубу.
03.2010-08.2010р - Керівник відділення гр.Г.- спеціаліст з продажу роздрібних послуг клієнтам.
08.2010-07.2012р - Старший спеціаліст із продажу роздрібних послуг клієнтам відділення гр. Б.

Додаткові відомості:
Українська та російська мови – вільно
ПК - досвідчений користувач
Маю власне авто та права категорії В.

Особисті якості:
Комунікабельність, лідерські та організаторські здібності, стратегічне мислення, обов'язковість, дисциплінованість, стресостійкість, відповідальність, цілеспрямованість.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: